CFMoto CForce 450, un ATV entry-level de incredere

image001

Familia de ATV-uri CFMoto cuprinde modele de capacități diferite, astfel încât pilotii dornici de aventură în off road vor găsi întotdeauna vehiculul 4×4 de teren potrivit necesităților și nivelului de experiență. Cel mai mic membru al gamei este CFMoto CForce 450, disponibil în două variante, cu un loc și cu două locuri.

CFMoto CForce 450 poate fi considerat alegerea ideală de ATV utilitar-recreațional pentru un rider aflat la început de drum. Dispune de atribute tehnice înalte și oferă toate atuurile necesare unei experiențe de pilotare la standarde moderne: putere, manevrabilitate ușoară, mentenanță redusă, componente fiabile, accesibilitate. Acest ATV 4×4 este disponibil în oferta ATVRom Bucovina, cu un raport excelent preț-calitate.

Caracteristici principale

ATV-ul CFMoto CForce 450 vine echipat cu un motor monocilindru 398 cc, 4 timpi, capabil să dezvolte până la 32 cai putere. suficient pentru a avea parte de o plimbare antrenantă. Pachetul standard include tracțiune 2WD/4WD cu diferențial blocabil 4WD, cutie de viteze automată CVTech cu trepte P-R-N-H-L, suspensii față și spate independente cu braț dublu în A și amortizoare pe ulei, ajustabile, plus frâne pe discuri hidraulice. Șaua este confortabilă și are o înălțime de 860 mm, iar rezervorul asigură o capacitate de 15 litri. CForce 450 vine în mai multe opțiuni de culoare atractive: negru, portocaliu, albastru și camuflaj. Vehiculul poate fi condus cu permis categoria B și este disponibil cu omologare T3 (înmatriculabil la primărie) și în varianta Euro5, ambele cu o garanție de 3 ani. Dealerii ATVRom vă pun la dispoziție și opțiuni de garanție extinsă!

Avantaje

Majoritatea ATV-urilor de pe piață nu dispun standard de accesorii precum troliul, acestea fiind oferite ca opțiuni. În schimb, constructorul chinez include standard o serie de accesorii în componența vehiculelor sale. De exemplu, CForce 450 deține din fabrică jante din aluminiu, bilă de remorcare, anvelope CST 25-inch și troliu. În plus, acest ATV CFMoto beneficiază de rack-uri heavy-duty din oțel, faruri de înaltă intensitate, capacitate de remorcare 281 kg și, nu în ultimul rând, de un instrumentar de bord multifuncțional digital cu toate datele (vitezometru, odometru, ceas, indicator combustibil etc.) necesare unei experiențe de riding excelente.

În concluzie, prin suma specificațiilor sale înalte, ATV-ul CFMoto CForce 450 are toate șansele să devină în cel mai scurt timp aliatul dumneavoastră preferat de distracție pe trasee off road cu teren dificil, variabil. Mai mult decât un simplu partener „de joacă”, CForce 450 se va dovedi extrem de util și în cadrul diferitelor aplicații de muncă, în jurul fermei sau gospodăriei. În cazul în care sunteți pasionat de pescuit sau vânătoare, modelul poate fi personalizat cu ușurință cu accesoriile adecvate. Pentru customizarea ATV-urilor CFMoto sunt disponibile și accesorii de grădină și agricole (plug, benă, dispozitive împrăștiere/semănare, greblă, dispozitive de cultivare) alături de accesorii de iarnă (lamă zăpadă, șenile, sărărițe etc.) și accesorii de confort (mânere și șa încălzite), cutii și coșuri ATV și multe altele.

image002

Recomandarea principală a experților, atunci când vă aventurați în off road la bordul unui vehicul ATV, este de a purta întotdeauna echipament de protecție!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.