Un scutec pentru adulti intoarce un avion din drum

Amenintare cu bomba in plin zbor… din cauza unui pampers pentru adulti. Un avion Copa Airlines care decolase din Panama cu destinatia Statele Unite a fost nevoit sa se intoarca din drum, dupa ce in toaleta aeronavei a fost descoperit un pachet suspect, care s-a dovedit a fi… un simplu scutec pentru adulti.

Autoritatea Aviatiei Civile a anuntat initial ca zborul din Panama City spre Tampa, Florida, a facut cale intoarsa din cauza unei „amenintari cu bomba”. Odata revenit pe pista, avionul a fost izolat, iar pasagerii au fost debarcati rapid si a sosit o unitate speciala a politiei pentru a depista explozibilul.

„A fost activat planul special, in vigoare cand la bordul unei aeronave se afla un obiect strain. Dupa verificare, s-a constatat ca era vorba de un scutec de unica folosinta pentru adulti, invelit cu grija intr-o punga neagra”, a explicat José Castro, seful departamentului de securitate al aeroportului.  Ca dovada, politia a postat pe retelele de socializare o fotografie a scutecului in punga neagra.

MM

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.