Can-Am Renegade X MR Visco-4Lok 1000R, aliatul off road pentrudistracțieprinnoroi

image001

Can-Am Renegade X MR Visco-4Lok 1000R este una dintre cele mai noi adiții în familia de ATV-uri Can-Am de noroi. Acest ATV sport a fost special gândit pentruaoferi o experiență de riding antrenantă în zonele off road cu obstacole, apășinoroiînalt. Este echipat cu un motor Rotax 1000, puternic și cu eficiență ridicată și oferă standard o colecție întreagă de caracteristici premium, alături de tehnologia Visco-4Lok inovatoare pentru performanță de top la pilotarea pe orice teren. Tehnologia Visco-4Lok intră în echiparea standard a celor mai noi ATV-uri de noroi Bombardier. Gama Outlander și modelele Renegade X MR cu diferențial blocant frontal Visco-4Lok asigură manevrabilitate și tracțiune superioare pentru a obține o performanță greu de egalat pe traseele off road pline de noroi și apă. ATVRom Brasov văstă la dispoziție cu lineup-ul complet de ATV-uri și SxS-uri Can-Am BRP, precum și cu o paletă diversificată de accesorii și echipamente de protecție.

Diferențialul frontal blocant Visco-4Lok favorizează ușurința în funcționare, aducând drept rezultat o tracțiune maximă pe cele mai dificile trasee. Renegade X MR Visco-4Lok 1000R păstrează de la modelul de baza motorizarea Rotaxeficientă de 976cc, cu 2 cilindri în V, capabilă să genereze nu mai puțin de 91 CP, cu admisie de aer modificată. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze P-R-N-H-Extra Low L + frână motor standard.

image002

Lista de dotări standard este completată de servodirecția DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), suspensiile de ultimă oră cu amortizoare Fox Podium, frânele pe discuri hidraulice puternice și o bară de protecție amplasată în partea din față. Util în momentele critice, troliul Warn asigură o capacitate de 1588 kg. Ghidonul ușor fabricat din aluminiu vine prevăzut cu apărători de mâini, iar rezistența crescută la impact se datorează echipării cu scuturi frontal și central din aluminiu.

image003

Din pachet nu lipsesc nici apărătorile de noroi, astfel încât pilotul poate să profite la maxim de fiecare clipă petrecută în șaua acestui ATV din clasa sport proiectat special pentru întreceri prin noroi și apă adâncă. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție pentru orice informații privind vehiculele Can-Am sau de la alți producători din domeniu și vă pot ajuta să descoperiți echipamentele de protecție necesare pilotării în off road.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.