Sea-Doo GTX Pro 130 ’21 – regele mărilor

image001

Ne aflăm în vârful sezonului estival de pe litoral. Foarte multe persoane au fugit de agitația orașului, ajungând pe litoral și oferindu-și o vacanță bine meritată, venită la momentul potrivit, în urma stresului dobândit de pandemie și responsabilitățile din viața de zi cu zi. Turiștilor le sunt puse la dispoziție o mulțime de modalități de a se distra și de a profita la maxim de această vacanță. Putem străbate marea în înot, conduși de colacul nostru sau de un yacht de lux. Există însă și o variantă mult mai potrivită pentru iubitorii de adrenalină, care vor să trăiască la cote maxime, și anume skijetul. Această alternativă îți permite să zbori de-a dreptul pe apă. Pentru a-ți pipera puțin vacanța, urcă și tu pe skijet și pregătește-te să învingi valurile mărețe ale mării!

Sea-Doo GTX Pro 130 – cea mai bună alegere de skijet

Ca în orice domeniu, când intenționezi să achiziționezi un lucru nou, încerci să găsești cea mai bună variantă de pe piață, potrivită ție și nevoilor tale. De aceea, dealerii autorizați ATVRom Constanta vin în ajutorul tău și iți recomandă modelul recreațional Sea-Doo GTX Pro 130 ’21, produs de compania canadiană Bombardier Recreational Products, specializată în a oferi cea mai bună calitate adepților de senzații tari. Aceasta este o alegere ce surprinde atât prin designul și tehnologia modernă, cât și prin motorizarea Rotax 900 HO ACE, 899CC, 130CP, dezvoltată de specialiștii austrieci ai BRP. Chiar și capitolul preț va fi pe placul buzunarului tău, și, în plus, ai posibilitatea de a opta pentru opțiunea cumpărării în rate sau leasing și pune la dispoziția ta o garanție de până la 2 ani.

image002

Un skijet de ultimă generație

Proaspăt apărut în anul 2021, GTX PRO 130 vine cu niște dotări pe masură. Acesta dispune de diverse sisteme dezvoltate, ce vor face viața rider-ului mult mai ușoară. Printre ele se numără sistemul iControl și iTC, care asigură controlul inteligent al accelerației, sistemul D-Sea-Bel, pentru minimizarea zgomotului deranjant și vibrațiile ce vă pot strica experiența de neuitat pe mare și sistemul pentru reglarea paralelismului la apă, cu range extins. De asemenea, pentru a se crea o comuniune mai puternică între conducător și skijet, compania oferă o instrumentație digitală compactă, cu vitezometru, un afișaj al rotațiilor pe minut, timpul de funcționare, display VTS, un indicator de utilizare a modului Sport/Eco, consum instant și mediu, ceas. În scopul unei mai bune durabilități, vehiculul dispune de o carenă de tip GTI din material ușor Polytec GEN2, rezistent la zgârieturi.

O experiență plăcută, dar și sigură

image003

Adrenalina pune siguranța ta în joc. Așadar, trebuie să iei anumite măsuri de precauție și de protecție împotriva unor situații nedorite. Chiar prin propria configurație, acest skijet îți va garanta o experiență cât mai plăcută și liniștită pe mare. Podeaua antiderapantă te va ține departe de alunecările în apa adâncă, mânerele cu ghidon de susținere pentru palme îți vor oferi un mai bun control asupra vehiculului, iar breteaua de șa pentru susținerea pasagerului te va ține sigur și stabil pe loc. În plus, oglinzile care oferă un unghi larg îți vor mări spațiul de observație și poți preveni și evita orice obstacol din drum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.