Vodafone internet pe mobil la abonament

Cum nu am fost incantat de oferta de internet pe mobil de la Vodafone, am intrat in contul de MyVodafone si am dezactivat serviciul.
A doua zi, alt SMS de la Vodafone: Bucura-te in continuare de Internet pe mobil cu doar 2 euro pe luna ! Raspunde cu DA la SMS si profita de aceasta oferta speciala! La activare vei primi un SMS.
Suna mai intersanta oferta asta dar, din pacate, o sa ii refuz si de data asta.

11 comments

 1. noi n-am vazut asa ceva poate in alta parte ,si aceeasi concluzie pentru orange si cosmote cum a spus si prof.phd mir waldemar or

 2. Eu am cerut sa fiu dzactivat de la internet pe mobil,dar pentru ca imi luase 2 euro inainte cu 2 zile mia promis ca ma lasa activat pana la termen.In momentul urmator am dezactivat.Multumesc cinstit VODAFONE!

 3. Am o rugaminte:cum pot sa ma dezactivez de la internet mobil,sau la ce numar pot suna pt. a lua legatura cu un operator uman? Multumesc.

 4. Nu mai sunt de ceva timp la Vodafone asa ca nu stiu excat. Dar stiu ca atunci cand vrei sa il dezactivezi, trebuie sa insisti. Si tata a avut o problema cu ei zilele astea. Ii suna, le zice sa dezactiveze netul, ii spune ca il dezactiveaza si luna urmatoare tot aparea pe factura. Deci, apasa pe acolo, insista, pana il dezactiveaza.

 5. Chestia este ca nu stiu cum pot contacta un operator uman pt. ca daca stau dupa robot nu numai ca ajung sa dau cu telefonul de pamant dar nici nu ma lamureste. Si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa contactez un operator uman vodafone pt a vorbii cu el. Daca stie cineva numarul unui operator uman va rog sa mi.l spuneti pt a-l putea contacta.

 6. Dar „tenie” cum s-a dezactivat? :-?. Pt ca eu nu aveam internet ca sa-l platesc prin factura,aveam net o luna de proba si mi s-a spus ca daca trece luna de proba si nu mai vreau sa-l dezactivez.. Dar este cea mai mare prostie faza cu robotul.Nu te lamureste cu nimic. 😐

 7. Si eu vrea il dezactivez…:(( dar nu am reusit pana acum. Am trimis mesaj la un nr. si mi s-a spus ca cererea e inregistrata si d-abia dupa 14 iulie o sa fie dezactivata optiunea. 😐

 8. macar stii ca poate o dezactiveaza.
  la ce numar de telefon ai sunat?. mi-l poti da si mie te rog daca il mai tii minte? :).
  Multumesc. 😛

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.