Vodafone internet pe mobil

Tocmai am primit un sms de Vodafone: „Oferta de sesiune Vodafone internet pe mobil a fost activata. Multumim !

Dar eu nu am cerut niciodata sa imi activeze aceasta „oferta”. :-??
Cum am cont pe MyVodafone am intrat sa vad care e treaba: Sesiune Vf Internet pe mobil Activ de la: Lu 24/11/2008 Taxa lunara 0,00
Suna prea bine sa fie adevarat. Asa ca am apasat si pe Detalii: Tarif 0,20 EUR/ sesiune (tariful nu include TVA) Ca de obicei, doar aperent e gratis.

Asa ca aveti grija daca primiti si voi acelasi mesaj, nu va aruncati pe internet non-stop. Sa nu va treziti la sfarsit de luna ca aveti de platit cu 50-100 de euro in plus. ­čśë

5 comments

 1. Uite tocmai am primit si eu :))
  Bine ca mi-ai zis.. ca astia sunt bulangii..
  Nu stiam ce e cu mesaju.. dar ma duc pana la ei si intreb.. si le bag mortu in casa daca-mi mananca din credit cand intru pe internet.. de fata cu ei..

 2. SI cam ce ar insemna o sesiune? Daca intru odata si nu mai ies decat la batranete, inseamna k platesc doar 0,2euro (asta daca la batranete nu se schimba valuta)?

 3. sall all….eu am primit aceeasi chestie doar k nu stiu sa activez internetul pe mobil…puteti sa imi explicati si mie??am primit si eu mesaj dar nu stiu sa setez telefonul sa intru pe internet…ii sagem sau poate stiti pe philips S890 cum sa il activez.. ­čśŤ dak puteti sa ma ajutati….

 4. eu pe un nokia mai vechiut am avut o optiune in meniu sa cer setarile si am primit un sms care mi-a configurat toate datele necesare
  acum ma chinui sa anulez serviciul, nu vreau de fiecare data cand apas din greseala pe butonul web sa platesc 20 centi plus tva (mai ales ca tva-ul a crescut la 24%)
  succes

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.