Concurs cu premii. Substantiale !

Da, m-am gandit sa fac si eu un concurs cu premii. Ca sa fiu la moda. B-)
Intai incep cu premiile, ca sa stiti pentru ca o sa va luptati din greu. :>

Premiul 1, care e si cel mai important premiu, consta intr-o excursie* de o zi la Moreni. Dupa turul orasului, veti avea ocazia sa vizitati un monument probabil unic in Romania: o cazemata (inca functionabila) din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Cazemata Moreni

Premiul 2, premiu de consolare: o minge de golf (uzata) + o insigna zambitoare**

Minge de golf + insigna zambitoare

Premiul 3, un premiu de participare, ce va fi castigat de catre toti cei care se inscriu la acest concurs. Astfel, drept premiu, veti primi id-ul de messenger al unei persoane de sex opus, complet necunoscuta voua, aleasa aleator de pe internet, cu care veti putea conversa in zilele plictisitoare.

Acum dupa ce ati aflat premiile, probabil ca muriti de nerabdare sa aflati cum puteti participa la acest concurs. Asa ca nu o sa va mai tin in suspans si va spun: pentru a participa la acest concurs trebuie sa imi transmiteti (prin orice metoda aleasa de voi: comentariu la acest articol, blog-post, email, sms, text pe banda accea interactiva de la OTV, mesaje cu fum, etc.. ) motivul pentru care ati vrea sa castigati unul din premiile puse in joc la acest concurs extraordinar.
Pentru un bonus puteti sa imi spuneti si modul in care va veti bucura de premii, in cazul in care veti castiga.

Data limita pana la care se primesc mesajele este 31-12-2008 (deci 31 decembrie 2008) iar castigatorii vor fi alesi, probabil de catre mine, in functie de originalitatea mesajului vostru.

Ca alte reguli aditionale: va puteti inscrie de cate ori doriti la concurs. Si bineinteles, unele reguli se pot modifica fara o avertizare prealabila. ­čśÇ

Mult succes !

* Transportul si cazarea nu sunt asigurate. Se asigura o punga de pufuleti si indrumari catre o cismea publica.
** Castigatorul va suporta toate costurile de livrare

59 comments

  1. As vrea sa castig pentru ca pana acum n-am castiga si doresc foarte mult sa castig.Sper ca voi fi unu dintre castigatori

  2. * Transportul si cazarea nu sunt asigurate. Se asigura o punga de pufuleti si indrumari catre o cismea publica.
    ** Castigatorul va suporta toate costurile de livrare =)) ce tareeeeeeeeeee

  3. multa sanatate pentru mine si parintii mei.cadouri pt copiii mai saraci eu am destul

  4. M-as bucura sa-i pot oferi copilului meu Cristian cu ajutorul dvs.o surpriza.Vedeti pe google: „cristi Voiculescu povestea lui” pe blogul lui Dan Santimbreanu.Va multumesc, si va felicit pentru initiativa dvs.Mult succes in ceea ce v-ati propus.Pe blogul lui Dan aveti datele noastre.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.