zambesc.com RSS Feed

Cele mai frumoase locuri din Romania

In urmatoarele zile voi vizita unul din cele mai frumoase locuri din Romania, dupa mine cel mai frumos tinut romanesc. Evident e vorba de locurile in care m-am nascut si respectiv copilarit pana pe la 14 ani. Probabil pentru mai toti dintre noi locul cel mai frumos e satul sau orasul natal. Multi ma vor contrazice, insa cei care nu sunt de acord cu mine inseamna ca nu au plecat de pe melagurile natale, astfel cu nu au simtit ce inseamna dorul de locul natal.

In sfarsit sa nu o mai lungesc, voi pleca de la Timisoara inspre Maramures. Sunt multe de vazut prin Maramures, insa personal am programat o calatorie prin locurile mai putin interesante pentru un turist. Adica voi lua la pas dealurile, padurile si muntii pe unde am hoinarit cu ani in urma. Locuri care pe atunci le stiam ca in palma, adica fiecare copac, creanga, veverita si tot ceea ce salasluia in locurile respective imi era prieten mie…… vorba lui Eminescu, sau ma rog a lui Mircea cel Batran.

Sper sa fie vreme frumoasa si sa apuc sa vad tot ceea ce mi-am propus. Voi reveni cu imagini si evident pareri despre Maramuresul trecut si cel prezent.

, , , ,
14 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 3 august, 2012

  as vizita Sighisoara daca as putea, si Timisoara….poate anul asta, dupa Transalpina

 2. dePop :

  A zis pe data de 3 august, 2012

  In planul meu este si Sighisoara la intoarcere, plus ca vreau sa trec Pasul Tihuta sa vad un pic si din manastirile Moldovei

 3. Elena :

  A zis pe data de 3 august, 2012

  Sa ne postezi si noua poze te rugambig grin

 4. Roxana :

  A zis pe data de 3 august, 2012

  Si eu as merge la Timisoara, dar tare departe mi se pare. Avionul ar fi o solutie! happy

 5. ioan t. :

  A zis pe data de 4 august, 2012

  Daca ar fi dupa mine, m-as opri in Maramures. Un an sau doi. Prea frumoase locurile respective. Am vizitat vara trecuta Borsa si pot spune ca am ramas placut impresionat. Zici ca nu-i Romania, ce sa mai …

 6. Ildiko :

  A zis pe data de 4 august, 2012

  Poate treci si pe la cimitirul vesel de la Sapanta si ne postezi niste poze – sunt curioasa big grin

 7. Ioana :

  A zis pe data de 6 august, 2012

  Maramuresul si Branul sint cele mai frumoase locuri din Romania happy

 8. Bularia :

  A zis pe data de 6 august, 2012

  Mai am cateva zile pana la concediu si am programat un tur al Romaniei …nu chiar toata Romania ci centrul Romaniei , partea frumoasa Carpatii .

 9. Peter :

  A zis pe data de 6 august, 2012

  Ce frumos! Si mi-e mi-e atat de dor de ale mele meleaguri…si acum parca ma vad hoinarind pe dealuri si vai,

 10. Yamasha :

  A zis pe data de 7 august, 2012

  Super, imi doresc si eu de mult sa ajung sa vizitez dar mereu se intampla cate ceva neprevazut. Oricum, anul asta am reusit sa ajung pe platoul bucegi. SUPERB.

 11. dma :

  A zis pe data de 8 august, 2012

  Am fost si eu de curand la Maramures, ma asteptam sa vad straie populare, case traditionale, dar vedeam mai mult o imbinare a noului cu vechiul, case traditionale cu termopane, si asa mai departe happy Pacat!

 12. rene :

  A zis pe data de 10 august, 2012

  Pentru mine cel mai frumos loc din Romania este Delta Dunarii.

 13. Alina :

  A zis pe data de 13 august, 2012

  Eu nu am „tara” cum s’ar spune,,, am copilarit tot in Bucuresti, insa, banuiesc ca este un sentiment mirific sa te intorci in timp… Emotionant… Te invidiez happy

 14. Laurentiu :

  A zis pe data de 23 august, 2012

  Vin prin Maramures iarna..imi place cum se sarbatoreste acolo Craciunul!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*