Publitim.ro sau Publi24.ro – anunturi fantoma

Publitim sau mai nou Publi24.ro este un site de anunturi foarte cunoscut in partea de vest, avand la origine ziarul de anunturi Publitim care apare de circa 20 de ani in Timisoara. Evident aceasta ,,istorie ” e pana la urma un garant pentru anunturile care apar pe acest site. Cel putin asta ar trebui sa fie, insa de ceva timp, pe site apar tot felul de anunturi fara sens si fara rost. Am impresia ca sunt postate doar pentru Google, insa sa faci asa ceva la un astfel de nivel mi se pare destul de josnic.

Iata un anunt publicat pe publi24.ro :

,,Drăguţ copil capucin Monkey pentru adoptare orice animal de companie iubitor şi îngrijirea familiei, indiferent de unde ar putea fi vreodată. Monkey nostru copil este o casa de maimuţă capucin ridicat copil care se scutec instruit, lesa instruiţi, poartă haine şi îi place să se stabilească în jurul valorii de, ma uit la TV şi să se fixează cu tine. Vă rugăm să contactaţi pentru mai multe informaţii despre maimute pe acest copil. ea este vaccinat, inteligent ascultator,, acrobatic, foarte sănătos şi iubeşte companiei de copii şi alte animale de companie. de aşteptare pentru familiile interesate, precum şi persoanelor iubitoare. Notă, nu uitaţi să vă scadă datorită valabile numărul de contact. ”

Sursa : Publi24.ro

De ce sa postezi asemenea aberatie pe un site unde majoritatea anunturilor se platesc, de ce sa postezi un anunt fara date de contact, telefon aiurea, etc…Problema e ca nu e singurul anunt, sunt o gramada de acest gen, cu poze, etc. Am platit sa imi apara doua anunturi pe acest site, dar dupa un pic de studiere a anunturilor imi dau seama ca am gresit.

9 comments

  1. Sa discutat si la stiri pe tematica cunoscutelor site uri ce ofera faimoasele vouchere, insa totusi acum sper ca nu inseamna ca totul trebuie sa duca pe rapa daca ceva cade…

  2. Am publicat anuntu pe publi24.ro si dupa 10 ore mi sa sters anuntu dupa ce am platit suma de 5 euro pentru anuntu cu plata …niste hoti aveti grije .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.