La motocross, Moreni 2011

Dacă tot am ajuns azi prin Moreni am zis să merg şi eu la motocross. O competiţie sportivă ce se desfăşoară destul de rar în România dar cât de cât spectaculoasă. Aveţi şi două filmuleţe (cam lungi, nu ştiu dacă are cineva răbdare să le vadă cap coadă). În primul este înregistrată o cursă iar în al doilea diverse fragmente din restul curselor.

Ziua buburuzelor

Nu stiu daca ieri a fost sarbatorita ziua sfintei bubureze sau alt moment important din viata acestor insecte. Cert e ca, pe deal la Moreni, erau extrem de multe buburuze.

Si se mira lumea de ce constructiile merg anevoios

In Bucuresti nu exista muncitori. Sau daca exista, cer un salariu si conditii decente. Asa ca, ce fac baietii… aduc muncitori din localitatile apropiate de Bucuresti. Cum Moreni e relativ aproape (100 de km) si din zona asta merg destui oameni sa munceasca in constructii acolo. Care e toata povestea:

S-a copiat la bacalaureat ? In Moreni ?

Era retorica intrebarea. Evident ca s-a copiat! In toata tara se copiaza la bacalaureat. Si se copiaza masiv. In unele locuri, in stil organizat. Asa imi e de sila cand vad cate un reportaj la TV „Vai… s-a copiat la bacalaureat… cum se poate… se vor lua masuri drastice„. Sanctioneaza un elev dintr-un liceu, inca 3 din alt liceu si gata… s-a rezolvat. De la minister se declara cu multumire:…

In excursie cu Beck ? Mai bine NU !

Ieri, un prieten, vine la baschet cu o invitatie intr-o excursie din partea firmei Beck. Baiatul, foarte entuziasmat si decis sa plece in aventuri. Ca orice om curios, ma inghesui si eu sa vad despre ce e vorba. Sa vezi si sa nu crezi…

Am avut ghinion

Era 8, eram in Targoviste si microbuzele plecasera de mult. Asa ca faceam cu mana la ocazie, sa ajung si eu acasa. Dupa vreo 10 minute de facut cu mana, opreste o masina care venea spre Moreni. In ea doua domnisoare.

Harta Cailor Ferate Romane, neactualizata de 10 ani

De unde stiu ? 😕 Pai am ajuns, de curiozitate, pe la pagina oficiala. Pagina cu Harta Cailor Ferate Romane.

Rezultate partiale pentru Moreni

Tocmai au fost publicate primele rezultate partiale pentru alegerile din judetul Dambovita. In Moreni situatia sta cam in modul urmator:

Prezenta la vot in Dambovita

In Dambovita prezenta la vot a fost de 45,95%, cel putin asa spune statistica de la ora 22.30. Fata de restul tarii noi stam destul de bine. Adica pe locul 5 pe tara. Dupa Teleorman, Vrancea, Ilfov si Giurgiu. Daca isi gasea si tata azi buletinul, probabil ca eram putin mai in fata. 😀

De ce am inceput sa urasc BCR-ul din Moreni

Nu stiu cum e in alte orase, dar in Moreni BCR-ul devine din ce in ce mai insuportabil. La orice ora ma duc, nu gasesc decat un ghiseu deschis(cu mult noroc chiar si doua). Ghiseu la care e o coada imensa si de obicei dau peste cate un incompetent.