Noile abonamente de internet pe mobil de la Orange. Super!

Dupa ce au lansat Colibri (abonamentul pentru internet mobil) Orange lanseaza si cateva noi abonamente de internet pentru mobil.

Configurare internet pe mobil, la Orange

Cand mi-am activat optiunea de internet pe mobil a mers din prima. Fara nici o configurare, fara nici o setare. Pur si simplu a aparut in telefon: Servicii Wap -> Orange world =d> Si prin conexiunea asta ma conectam eu la internet. Totul mergea fara probleme.

Despre internetul pe mobil de la Orange

Intr-un cuvant: e bun. Intai am testat cum merge internetul pe mobil. Gratis. Si mi-a placut. Apoi am urmarit sa vad daca apare vreo oferta interesanta. Nu am gasit nimic care sa imi placa. Intr-un final, cand am trecut la pinguin, mi-am activat si optiunea de internet pe mobil. Internet 4, cu 100mb/luna la 4 euro.

Internet pe mobil gratis de la Orange

„Testeaza gratuit internetul Orange pe mobil, pt 30 de zile! Trimite SMS gratuit cu DOI la 321. Daca vrei internet si dupa perioada de test, se activeaza automat optiunea internet pe mobil 2-acces nelimitat in Orange World+10MB pt e-mail si internet (2,38EUR/luna,cu TVA).Info pe www.orange.ro/abonamente-date/try-ro.html„

Internet pe mobil, relatii cu clientii – Orange

Cum eram marti prin Targoviste ma gandesc sa trec pe la Orange Shop sa imi iau un abonament Internet Mobil Complet. Ok, nici o problema, trebuie sa mai platiti 150 roni pentru modem. Cat ??? Pai acum 3 saptamani era 1 euro Acum e 150 :-?? Nu mai vreau !

Internet pe mobil de la Orange

Cand am castigat N97-le am zis sa imi fac si un abonament de internet pe mobil. De la Orange, ca la ei am si abonamentul de voce. Din pacate, cam mare harababura in zona asta.

Vodafone internet pe mobil gratuit

Baietii de la Vodafone sunt foarte insistenti. Daca au vazut ca oferta de internet pe mobil la abonament nu mi-a placut, azi imi ofera „sesiuni gratuite”.

Vodafone internet pe mobil la abonament

Cum nu am fost incantat de oferta de internet pe mobil de la Vodafone, am intrat in contul de MyVodafone si am dezactivat serviciul. A doua zi, alt SMS de la Vodafone: Bucura-te in continuare de Internet pe mobil cu doar 2 euro pe luna ! Raspunde cu DA la SMS si profita de aceasta oferta speciala! La activare vei primi un SMS. Suna mai intersanta oferta asta dar, din…

Vodafone internet pe mobil

Tocmai am primit un sms de Vodafone: „Oferta de sesiune Vodafone internet pe mobil a fost activata. Multumim !„