SMS – uri electorale primite in 25.05. 2014

Cum deja ne-am obisnuit, de fiecare data in ziua votului cineva care promite sa fie corect, sa respecte legea, ne bombardeaza in mod ilegal cu sms-uri cu iz electoral. Adica bravii nostri politicieni incalca legea in secunda doi dupa ce ne promit ca ei sunt perfecti, morali, etc. Astazi nu am primit decat doua sms-uri, unul spune pe cine

Nu vreau sms

Nu stiu cati dintre voi primesc sms-uri nedorite, adica din partea nu stiu cui, ca o fi reclama sau altceva.., eu nu vreau.

Excrocherii prin sms

Am tot auzit de diverse pacaleli prin sms, premii in produse sau in bani, ce mai, un noroc picat din senin peste unii dintre noi. Insa cei ,, norocosi” trebuiau sa plateasca niste taxe inainte de a ajunge in posesia premiului.

Cum scapi de mesajele primite de la 123 (concursul Castiga dorinte indeplinite de la Orange)

Primesc acum o saptamana un mesaj de la Orange: Oferta speciala Orange la promotia Castiga dorinte indeplinite: trimite un SMS GRATUIT la 448 si poti castiga cei 5000eur de azi! Primesti si 15 SMS nationale $-) Daca e gratis, hai sa dau sms.

Nu stiti ce e cu +491771787777 ?

Daca gasiti prin telefon un SMS trimis catre +491771787777 nu va speriati, nu e nici un virus. Inseamna doar ca ati download, instalat si activat Nokia Image Exchange. Iar el asta face pentru a se activa.

mobimezzo.com, doar un mod de a pierde banii

Castiga un telefon, interpreteaza-ti visele si alte tipuri de reclame. Probabil ca le-ati vazut si voi. Dai click pe ele si te trezesti la mobimezzo.com, versiunea in romana. Si aici vine partea in care iti pierzi banii aiurea.

Sa mai zica cineva ca sunt urat si nu ma doresc femeile…

Pentru ca nu e adevarat. Sunt foarte cautat. Ma cauta femeile in disperare. Ma doresc. Iar pentru asta multumirile mele se duc catre Orange. Dar sa va povestesc cum de m-a lovit norocul. Cand mi-am activat internetul pe mobil am nimerit si la ei pe wap (wap.orange.ro). Wap unde, printre altele, au si o sectiune de chat/dating. Mi-am facut si eu un cont acolo, am stat prin zona vreo 10…

Da, sigur asta o sa ma convinga sa il votez pe Basescu

Un SMS primit la 1 noaptea. Intr-un moment in care eram mai mult sau mai putin intim. Pentru ca cineva (0768945635) avea sa imi comunice ceva foarte important:

Ecologie cu forta ?

Acum cateva zile descopar o idee ecologica de la Orange. Adica ei mi-au trimis un SMS in care eram anuntat ca daca aleg sa primesc factura online primeam un mic bonus. Dar se pare ca au ales ei direct pentru mine.

Si unde le descopar ?

Se gandesc si baietii de la Orange sa imi trimita un SMS. Dar, cam incomplet: Fii primul la linia de sosire, infrunta pericolul sau condu-ti echipa spre victorie. Descopera cele mai noi jocuri pe http://jocuri Oare a obosit nenea care scria mesajele sau continuarea o s-o primesc intr-un alt SMS ? 😕