Nu vreau sms

Nu stiu cati dintre voi primesc sms-uri nedorite, adica din partea nu stiu cui, ca o fi reclama sau altceva.., eu nu vreau. Astazi am primit un sms cu referire la referendum, voiam sa evit acest subiect, insa se pare ca nu este posibil. Pentru mine politica, politicienii, indiferent de culoare sunt ca o ferma de porci, plina cu porci flamanzi insa fara mancare, balacindu-se in noroiul format din urina si fecalele lor..ceva extrem de scarbos…Cam pe aici ma duce gandul daca incep sa ma gandesc la politicieni.

Am evitat tot timpul discutii, pareri pe tema asta si aceasta dintr-un motiv simplu si evident..imi este scarba. Dar astazi am primit un sms pe care eu nu il doresc, nu il vreau, nu inteleg cum e posibil sa te deranjeze orice mascarici fara ca tu sa iti doresti. Dar iata ce spune sms-ul :

,, Eu vara nu dorm.
Pe 29 n-am somn.
La referendum votez,
pentru ca eu chiar contez.
Eu vara nu dorm. ”

Sms-ul venit de pe numarul de telefon 0721 958 773 , mesaj nerelevant pana la urma pentru mine….dar nu inteleg de ce se trimit astfel de gunoaie unor persoane care nu au nevoie de sfaturi din partea celor care sa balacesc in ferma amintita mai sus.

4 comments

  1. Nu esti singurul care a primit acest mesaj. Eu insumi l-am citit ieri, pe la un 6 dimineata … credeam ca e o gluma din partea unui prieten ceva mai matinal, dar cand colo … 🙂 altfel, nici eu nu dorm vara, asa ca voi merge la vot … si nu pentru ca mi-a spus icsulescu sa merg 🙂

  2. Mda! Sunt multe mesaje deranjante, de tot soiul, care vin nedorite! Mesajul era sa mergi la vot nu ce sa votezi! Decizia e personala! Ideea este ca, in situatia aceasta, neprezentarea la vot era ca un fel de vot pro Basescu! Deci cine nu s-a prezentat, a luat decizia de „nu”, cu voie sau fara.

  3. Asa e cand iti lasi numarul de telefon pe ici pe colo…intri in baza de date ale unora si se ajunge aici…eu unu nu-mi las numarul pe retelele sociale sau alte site-uri de profil..il stiu doar apropiatii si e de ajuns.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.