zambesc.com RSS Feed

A fost odata un pod

Imi plac podurile, mereu au fost subiecte de inspiratie ca a fost vorba de film, pictura. Podul dincolo de utilitatea lui e un simbol al prosperitatii unei comunitati, o legatura atat fizica cat si simbolica cu restul lumii. Poate si din aceasta cauza multi regizori de film folosesc frecvent imagini care ilustreaza poduri, mai ales in filmele clasice. Povestea pe care o voi prezenta nu are legatura cu filmul clasic, ci e o poveste reala a zilelor noastre.

Actiunea ,, filmului” s-a petrecut in urma cu cateva zile in judetul Timis. Evident elementul principal al acestei povestiri, intamplari, e un pod, o constructie metalica care face legatura intre doua localitati. Pentru a va face o imagine despre podul in cauza, acesta are circa 12 metri lungime si o greutate de peste o tona si jumatate. Un pod ,, sanatos” si foarte util, care insa in urma cu cateva zile a disparut….., Da a disparut intr-o noapte.

Nu a plecat la Hollywood pentru a fi distribuit intr-un film, ci a fost ,, evaporat” de un tanar colectionar…da e tanar, are 21 de ani. Atat de mult i-a placut podul incat intr-o noapte ajutat de un amic au furat podul si l-au dus acasa. Ca e mai bine asa, lumea sigur nu va observa, si asa e cald afara si probabil multi ii vor multumi pentru ocazia de-a trece prin apa in lipsa podului.

Ma intreb daca ar fi fost angajata o firma sa demonteze podul cat ar fi durat..? Cel putin o luna, in schimb cei doi baieti au facut totul intr-o seara. Pana la urma podul va reveni la locul lui, si evident cei doi la locul lor. Asteptam sa se organizeze Olimpiada Hotilor,.. sigur vom lua toate medaliile si ce va mai fi de luat de pe acolo…hartie igienica, servetele, scobitori, semafoare..etc.

, ,
3 Comentarii
 1. Alvaro :

  A zis pe data de 31 iulie, 2012

  E de neconceput, cum sa furi un pod, avem hoti dar sunt si prosti…Romanii se impart in doua categorii hoti prosti si hoti ceva mai destepti.

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 august, 2012

  @ Alvaro: Hotii prosti nu sunt tocmai hoti…ei doar pretind asta..un hot cu adevarat e destept, crede-ma!

 3. Ome :

  A zis pe data de 10 august, 2012

  Ce tare! Mare tupeu au avut si astia! Unde naiba puteau ascunde un pod si sa nu ii stie nimeni!?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*