Definitia mizeriei

Mizerie este un cuvant tot mai frecevent intalnit, folosit, de catre romani. Daca ar fi sa ne uitam in dictionar, explicatia suna ceva in genul : saracie extrema, murdarie, dezordine, etc. Cu alte cuvinte am descris viata a celor mai multi dintre romani. Desi multi nu asociaza viata de zi cu zi ca fiind una mizerabila, si asta probabil pentru ca nu au cunoscut niciodata reversul, opusul mizeriei. Daca casa…

SMS – uri electorale primite in 25.05. 2014

Cum deja ne-am obisnuit, de fiecare data in ziua votului cineva care promite sa fie corect, sa respecte legea, ne bombardeaza in mod ilegal cu sms-uri cu iz electoral. Adica bravii nostri politicieni incalca legea in secunda doi dupa ce ne promit ca ei sunt perfecti, morali, etc. Astazi nu am primit decat doua sms-uri, unul spune pe cine

Unii ii premiaza pe tigani, eu vreau sa premiez politicieni

Probabil ati auzit toti de scandalul plecat din Timisoara ca urmare a premiului oferit tigancilor care se vor steriliza. Toata povestea a culminat cu arestari, perchizitii,

Nu vreau sms

Nu stiu cati dintre voi primesc sms-uri nedorite, adica din partea nu stiu cui, ca o fi reclama sau altceva.., eu nu vreau.

Ce înseamnă o noua guvernare

Putem află cu uşurinţă din interviul lui Crin Antonescu: Actuala putere a făcut foarte mult rău românilor, a adoptat măsuri iresponsabile, a distrus tot ce înseamnă sisteme publice de la sănătate la ordine publică. În momentul în care vom ajunge la guvernare, vom începe să reparăm ce a stricat Guvernul Boc.Nu va fi uşor, va presupune suferinţa şi costuri, dar vom remedia aceste aspecte

Basescu incearca sa cumpere votul pensionarilor

Cum e campanie electorala, baietii de la PDL s-au gandit sa treaca pe la pensionari, din nou, cu ceva cadouri. De data asta bunica mea a primit inca o galeata, un sort de bucatarie si o sacosa.

Basescu si poezia

Ma dispera emisiunile astea regizate. Merge Basescu la Divertis, la protv, si se apuca sa spuna poezii. Evident, la intrebara baietilor „si, ati compus poezii domenule Basescu?” „si, nu ne recitati si noua ceva?” Si Basescu isi aduce aminte nu stiu ce poezie scrisa de el in tinerete, acum 50 de ani.

Cat costa o semnatura ?

1 ron Cel putin atat valoreaza o semnatura pentru sustinerea candidaturii lui Crin Antonescu pentru functia de presedinte. Dar banuiesc ca asta e pretul standard oferit de majoritatea partidelor.

Revolutie pe internet. Pe facebook!

Cum cautam azi pe sub masa furculita, aud o stire incendiara „Revolutie pe internet, bla, bla, bla… facebook„. Pana sa vad despre ce e vorba, trecusera la alt viol. Deci e revolutie, si eu dorm in post. Trebuia sa aflu, sa ma alatur miscarii. Si gasesc.

Elena Basescu a castigat la Alegerile Europarlamentare din 2009

Asta nu e un articol din viitor. Nu. Elena Basescu a castigat la Alegerile Europarlamentare din 2009. Si nu, nu sunt Adevarata Fata a Mamei Omida. Dar este evident. E clar. EBA a castigat.