SMS – uri electorale primite in 25.05. 2014

Cum deja ne-am obisnuit, de fiecare data in ziua votului cineva care promite sa fie corect, sa respecte legea, ne bombardeaza in mod ilegal cu sms-uri cu iz electoral. Adica bravii nostri politicieni incalca legea in secunda doi dupa ce ne promit ca ei sunt perfecti, morali, etc. Astazi nu am primit decat doua sms-uri, unul spune pe cine sa nu votez. Iar cel de-al doilea, surpriza imi indica unde sa pun stampila, de parca mesajul ar fi un sfat divin venit din ceruri.

Iata primul sms electoral primit astazi in ziua votului :

Familia mea merita o Romanie europeana. Familia mea nu merita abuzurile, saracia si coruptia sovietelor baronilor rosii. Implica-te si vino la vot !

Acest mesaj a fost trimis de la numarul de telefon : 0746153161

Al doilea mesaj este direct, fara menajamente, cineva cere votul, fara rusine, fara frica…Ce mai niste dobitoci. Iata mesajul :

Politicienii rai sunt „votati” de oameni buni care nu se duc la vot. Ei cu trecutul noi cu viitorul ! A sosit timpul, voteaza Forta Civica = MRU, pozitia 11.

Acest mesaj a fost transmis de la numarul de telefon : 0724484198

De-a dreptul jalnic si penibil, cat de disperat sa fii sa apelezi la asa ceva. Spun asta in contextul in care nu cunosc pe nimeni care sa fie ,, convins” de un sms si asta in ziua votului. Insa idiotii in disperare incearca orice, cine stie cate dosare penale au amanat sau poate chiar desfiintat voturile date astazi.

Au ajuns toate gunoaiele societatii sa se refugieze in politica de frica puscariei. Sunt curios daca cineva va fi pedepsit pentru aceste sms-uri, pana la urma sunt ilegale, iar cineva ar trebui sa raspunda in vreun fel.

3 comments

  1. Mai rau e cand primesti sms-uri de la cunostinte sau apropiati.Am sters unul azi din agenda telefonica si nu din convigere politica ci din sila.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.