zambesc.com RSS Feed

SMS – uri electorale primite in 25.05. 2014

Cum deja ne-am obisnuit, de fiecare data in ziua votului cineva care promite sa fie corect, sa respecte legea, ne bombardeaza in mod ilegal cu sms-uri cu iz electoral. Adica bravii nostri politicieni incalca legea in secunda doi dupa ce ne promit ca ei sunt perfecti, morali, etc. Astazi nu am primit decat doua sms-uri, unul spune pe cine sa nu votez. Iar cel de-al doilea, surpriza imi indica unde sa pun stampila, de parca mesajul ar fi un sfat divin venit din ceruri.

Iata primul sms electoral primit astazi in ziua votului :

Familia mea merita o Romanie europeana. Familia mea nu merita abuzurile, saracia si coruptia sovietelor baronilor rosii. Implica-te si vino la vot !

Acest mesaj a fost trimis de la numarul de telefon : 0746153161

Al doilea mesaj este direct, fara menajamente, cineva cere votul, fara rusine, fara frica…Ce mai niste dobitoci. Iata mesajul :

Politicienii rai sunt „votati” de oameni buni care nu se duc la vot. Ei cu trecutul noi cu viitorul ! A sosit timpul, voteaza Forta Civica = MRU, pozitia 11.

Acest mesaj a fost transmis de la numarul de telefon : 0724484198

De-a dreptul jalnic si penibil, cat de disperat sa fii sa apelezi la asa ceva. Spun asta in contextul in care nu cunosc pe nimeni care sa fie ,, convins” de un sms si asta in ziua votului. Insa idiotii in disperare incearca orice, cine stie cate dosare penale au amanat sau poate chiar desfiintat voturile date astazi.

Au ajuns toate gunoaiele societatii sa se refugieze in politica de frica puscariei. Sunt curios daca cineva va fi pedepsit pentru aceste sms-uri, pana la urma sunt ilegale, iar cineva ar trebui sa raspunda in vreun fel.

, , , , ,
3 Comentarii
 1. Myoo :

  A zis pe data de 25 mai, 2014

  Mai rau e cand primesti sms-uri de la cunostinte sau apropiati.Am sters unul azi din agenda telefonica si nu din convigere politica ci din sila.

 2. BD :

  A zis pe data de 28 mai, 2014

  am primit si eu de la MRU

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 31 mai, 2014

  Eu am primit de la Neculai Ontanu. Idiot omul, eu sunt din Ploiesti n-am nicio treaba cu ei…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*