Cel mai mare Master Chef din Romania

Probabil multi pasionati in ale bucatariei s-au intrebat cel putin o data cine este cel mai bun Master Chef din Romania. Si nu ma refer la cei care doar au participat la emisiunea cu pricina ci la toti bucatarii de elita din Romania. Este greu de stabilit o ierarhie in acest domeniu, dar se pare ca totusi ar exista oarece ordine. Cu alte cuvinte zilele acestea am aflat ca celebrii jurati de la Master Chef au fost si ei eliminati la randul lor din concurs.

Adica a venit cineva mai bun si le-a spus Chef Bontea esti praf lasa sortul si du-te acasa, Chef Scarlatescu la fel, ti-ai ratat meseria lasa sortul si du-te unde vezi cu ochii. La fel si maestrul de ceremonii Florin Dumitrescu, lasa sortul si du-te si tunde-te, pardon du-te acasa. Nu este o gluma, lucrurile par destul de serioase, cel mai tare Master Chef, adica ProTv a trimis acasa pe cei trei Master Chefi. In consecinta ProTv este un Master Chef mai bun, asa ar fi logic. In realitate se pare ca au existat ceva neintelegeri, astfel ProTv-ul i-a concediat pe cei trei bucatari, emisiunea insa continua. Ba mai mult, sezonul urmator nu se lasa prea mult asteptat, se vrea rapid inca o editie. Zilele acestea au inceput deja preselectiile, asa ca daca v-a fost frica de cei trei Chefi acum aveti ocazia sa participati fara sa dati nas in nas cu ei.

Dar tot odata asta nu inseamna ca vor veni altii mai toleranti carora sa nu le placa sa arunce cu farfuriile pe jos :).

5 comments

  1. Refuzam sa privesc emisiunea, tocmai pentru atitudinea lor. Nu stiu daca era regie sau nu, dar erau intr-adevar lipsiti de orice regula de bun simt…

  2. Yamasha@

    Dupa mine nu mai au nicio sansa, o data ce te duci jos….acolo ramai. Iar protv-ul coboara de ceva timp.

  3. Nu mai are farmec fara ei ­čÖü
    Le tot ameteste atat si Nea Marin sa mutat la Antena.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.