Saltea memory ieftina

In urma cu circa 2 ani mi-am luat o super saltea, asa mi-a fost prezentata si dupa 2 ani pot spune ca asa este. Este vorba de o saltea cu spuma memory marca Timflex. Salteaua este fabricata la Timisoara, dar cu materiale import Italia, iar mare parte din produse fabricate de catre Timflex sunt pentru export. Acum cateva zile am primit un newsletter, prin care eram anuntat ca Timflex a scos un produs premium la un pret foarte bun.
saltele memory
Este vorba de o promotie, un ,,experiment” de marketing. Cu alte cuvinte fabrica Timflex a scos o saltea care are o inaltime totala de 21 cm, din care 5 cm este memory si nu orice memory, ci memory de la GommaGomma. Iar o astfel de saltea dubla cu dimensiunea de 200×160 costa 1500 lei.

Salteaua cu pricina se numeste Sensitive Memory Timflex, dupa cum spuneam are 21 de cm grosime, 5 cm de memory husa este cu aloe vera si este detasabila. Cel mai important aspect este ca vorbim de un produs care are spuma memory made in Italia. Furnizorul de spuma memory al celor de la Timflex este una din cele mai mari firme in domeniu. Putine firme din Romania folosesc spuma memory de la GommaGomma, iar cei care o fac au pretul pe masura. Iata un exemplu concret, o saltea Neky care are acelasi tip de spuma memory, inaltime 20 cm costa 2145 de lei.
memory
Deci daca iti doresti o saltea cu memory de calitate si la un pret excelent acum este momentul, in plus am inteles ca transportul este gratuit, iar daca nu iti place poti returna produsul timp de 10 zile.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.