zambesc.com RSS Feed

Magazinul IdealBebe.ro isi bate joc de clienti

De ceva zile caut sa achizitionez un carucior pentru bebe. In consecinta am ,, rascolit” tot internetul pana sa ma lamuresc ce ar trebui sa aleg. Intr-un final am picat de acord ce sa luam, un model 3 in 1, o anume culoare, etc. Produsul se vinde pe cateva site-uri, astfel ca am inceput sa caut cine are cel mai bun pret. Am luat la rand magazinele online, dupa care am ajuns pe Price. ro, unde surpriza magazinul IdealBebe se prezenta cu o reducere interesanta pentru caruciorul dorit. Adica produsul cautat era la pretul de 1124 lei, in loc de 1240.

Intru pe site-ul IdealBebe si nici vorba de reducere. Asta era ieri pe la ora 18, mai incerc sa vad ceva mai tarziu, adica pe la ora 22, surpriza reducerea exista si pe site-ul IdealBebe nu doar pe Price.ro. In fine vreau sa comand insa nu am gasit cum sa aleg culoarea produsului, mi-am zis ok sun dimineata si rezolvam.

Dimineata am pus mana pe telefon, dupa cateva apeluri imi raspunde o cucoana, una nervoasa, probabil am deranjat-o. Vocea si atitudinea interlocutoarei erau de parca i-as fi rupt fasul pe care scria Arbani, da nu Armani. Ii explic despre ce este vorba, aceasta imi raspunde intr-un mod a la talcioc ca nu exista reducere. Ii explic ca am vazut pe Price.ro si pe site-ul lor. Raspunsul acelasi, tonul acelasi de mahala, de parca ii ceream bani imprumut si nu sa cumpar un produs.

In acest moment vad ca au scos reducerea, de pe site-ul lor, am impresia ca o tineau doar peste noapte. Au scos si reducerea de pe Price.ro, dar aici totusi am gasit o alta reducere, ceva mai mica, dar total diferita cu ceea ce afiseaza ei pe site in acest moment.

ideal bebe

ideal bebe bataie de joc

In concluzie magazinul online IdealBebe isi bate joc de clienti, pacaleala nu este o solutie de promovare. Iar comunicarea cu un potential client trebuie sa fie cat de cat civilizata. Personal sunt mai bine tratat de taranii din piata care vand patrunjel, iar daca chiar ne-a ,, scapat” o ,, promotie” in online fara ca ea sa existe, cu scuzele de rigoare putem face clientul sa intelega. A muge si a rage nu inseamna ca il vom indulci pe client cum o fac vacutele care dau Milka.

Si se mai intreaba unii de ce nu le merg afacerile.

, , , , ,
2 Comentarii
  1. radu :

    A zis pe data de 8 iunie, 2014

    E bine ca ai luat atitudine pentru ca majoritatea ar crede ca este o banala eroare.

  2. dePop :

    A zis pe data de 8 iunie, 2014

    Eroare sigur nu e, si daca ar fi nu e vina clientului. Din pacate inca avem o droaie de magazine online care isi bat joc de clienti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*