De ce nu are Romania drumuri ?

Am aflat si eu in final de ce nu avem drumuri. Probabil va veti gandi ca suntem prea saraci, nici vorba. Bani avem, avem de toate, doar drumuri nu avem si aceasta cu un scop foarte precis. Adica alesii nostri au planuri marete cu aceasta tara, vad departe in viitor. Iar in acest viitor indepartat masinile nu vor folosi autostrazi ci vor zbura. Da, vor zbura, nu este o gluma masina zburatoare este in lucru.

masina care zboara

Practic aceasta trebuia deja sa fie pe piata doar ca din motive financiare a fost amanata lansarea. Compania americana Terrafugia lucreaza la proiect, se pare ca in 2016 va fi lansarea, iar pretul va fi pentru tot romanul adica undeva la 270 000 de dolari, ce mai un fleac.

Revenind cu picioarele pe pamant romanesc nu pot spune decat ca aceasta ar fi singura noastra sansa sa mai circulam prin Romania. Si aceasta nu doar din cauza faptului ca nu avem drumuri, o astfel de masina ar rezolva si problema conflictelor in trafic. Desi nu m-ar mira ca vreun cocalar sa parcheze pe vreun norisor si sa se dea cu bata de baseball jos din masina..Sper doar sa nu aibe parasuta, nu ma refer la pitipoanca de langa el, ci la o parasuta veritabila.

Evident vor fi si probleme, ce vor face cei care vor sa se lafaie in masinile de lux in fata dusmanilor, ca doar prin vazduh nu exista bulevarde cum e Dorobanti..:D…Asta e viitorul nu e pentru cocalari si pitipoance, dar nici pentru restul nu prea e, cel putin in Romania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.