Care e legatura intre romi si indieni ?

Cu ceva timp in urma, mult timp ce-i drept, adica in perioada cand puneam doar intrebari, am aflat ca romii, tiganii de pe la noi cu care erau speriati copiii pe vremuri ar veni din India.

romii

Pot spune ca aceasta informatie m-a linistit pe atunci, iar mai nou romii nu mai sperie doar copiii, ci mai tot ce misca pe aici, de la parinti, bunici, politie, fier vechi, cladiri istorice, spitale, etc. Ei, romii nu au nicio vina astea sunt vremurile, asa e moda, iar ei s-au adaptat perfect.

Ceea ce nu am inteles eu si asta dupa ce am mai crescut un pic,e cum de romii nostri manca vaca, parca indienii nu fac asta. Ba mai mult indienii venereaza vaca si nu prea mananca carne mare parte dintre ei. Pe cand romii nostri nu scapa niciun vitel la protap, purcel la tava sau ce o miscat candva prajit si stropit cu vin. Singura legatura intre romi si indieni e ca au doua maini si doua picioare, in rest e vorba de coincidenta. Eu cred ca romii de pe la noi traiesc pe aici de dinaintea dinozaurilor si au fost singurii supravietuitori, s-au adaptat perfect la situatie si nu au egal in lume, sunt unici.

In concluzie daca vrei sa supravietuiesti ia exemplul tiganilor, altfel vei deveni istorie ca si dinozaurii….Vei deveni doar os, pielea va fi la supravietuitori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.