zambesc.com RSS Feed

Care e legatura intre romi si indieni ?

Cu ceva timp in urma, mult timp ce-i drept, adica in perioada cand puneam doar intrebari, am aflat ca romii, tiganii de pe la noi cu care erau speriati copiii pe vremuri ar veni din India.

romii

Pot spune ca aceasta informatie m-a linistit pe atunci, iar mai nou romii nu mai sperie doar copiii, ci mai tot ce misca pe aici, de la parinti, bunici, politie, fier vechi, cladiri istorice, spitale, etc. Ei, romii nu au nicio vina astea sunt vremurile, asa e moda, iar ei s-au adaptat perfect.

Ceea ce nu am inteles eu si asta dupa ce am mai crescut un pic,e cum de romii nostri manca vaca, parca indienii nu fac asta. Ba mai mult indienii venereaza vaca si nu prea mananca carne mare parte dintre ei. Pe cand romii nostri nu scapa niciun vitel la protap, purcel la tava sau ce o miscat candva prajit si stropit cu vin. Singura legatura intre romi si indieni e ca au doua maini si doua picioare, in rest e vorba de coincidenta. Eu cred ca romii de pe la noi traiesc pe aici de dinaintea dinozaurilor si au fost singurii supravietuitori, s-au adaptat perfect la situatie si nu au egal in lume, sunt unici.

In concluzie daca vrei sa supravietuiesti ia exemplul tiganilor, altfel vei deveni istorie ca si dinozaurii….Vei deveni doar os, pielea va fi la supravietuitori.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*