Ce facem in caz de urgenta ?

Nu m-am gandit niciodata ce ar trebui sa fac in caz de urgenta. De ceva timp insa in diverse locatii de prin Timisoara au aparut placute care au urmatorul text : Loc de adunare in caz de urgenta. Placutele cu pricina se gasesc prinse de crengile unor copaci si se afla in diverse zone ale orasului, cea pozata de mine fiind langa Universitatea de Vest.

urgenta

Ma tot gandesc cui se adreseaza respectivele mesaje si in ce situatii. Toate placutele sunt agatate in copaci, or fi pentru pasari. Si care sunt urgentele care sa adune lumea in copaci sau sub copaci?

De exemplu in caz de incendiu ar trebui sa cautam un copac cu o astfel de placuta, pai cred ca numai de asta nu-i arde cuiva atunci cand arde in jurul lui.

in caz de urgenta

Sau poate fi pentru alte urgente, de exemplu atunci cand ai probleme digestive si nu mai ajungi la o toaleta, te urci in copac. Desi daca bine imi aduc aminte nu am vazut hartie igienica pe acolo.

O alta urgenta la care e posibil sa faca referire placuta, e urgenta financiara. Cu alte cuvinte vrei bani urgent, vino la copacul cu placuta..Evident daca esti studenta bine mobilata si fara prejudecati.

Sincer habar nu am ce vrea sa zica si pe cine vrea sa ajute placuta cu pricina, in final nu e altceva decat o alta cheltuiala inutila facuta de vreo institutie publica. Adica inca o prostie pe banii nostri.

4 comments

  1. N-am fost niciodata intr-o situatie de urgenta, dar nici nu vreau sa fiu. Nu stiu cum o sa reactionez, dar cred ca ar merge facute cateva exercitii de genul…

  2. S-au mai cheltuit niste bani pe placute, la fel si Politia locala are de lucru, le pazeste. Si tot asa ca avem de unde.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.