zambesc.com RSS Feed

Ce facem in caz de urgenta ?

Nu m-am gandit niciodata ce ar trebui sa fac in caz de urgenta. De ceva timp insa in diverse locatii de prin Timisoara au aparut placute care au urmatorul text : Loc de adunare in caz de urgenta. Placutele cu pricina se gasesc prinse de crengile unor copaci si se afla in diverse zone ale orasului, cea pozata de mine fiind langa Universitatea de Vest.

urgenta

Ma tot gandesc cui se adreseaza respectivele mesaje si in ce situatii. Toate placutele sunt agatate in copaci, or fi pentru pasari. Si care sunt urgentele care sa adune lumea in copaci sau sub copaci?

De exemplu in caz de incendiu ar trebui sa cautam un copac cu o astfel de placuta, pai cred ca numai de asta nu-i arde cuiva atunci cand arde in jurul lui.

in caz de urgenta

Sau poate fi pentru alte urgente, de exemplu atunci cand ai probleme digestive si nu mai ajungi la o toaleta, te urci in copac. Desi daca bine imi aduc aminte nu am vazut hartie igienica pe acolo.

O alta urgenta la care e posibil sa faca referire placuta, e urgenta financiara. Cu alte cuvinte vrei bani urgent, vino la copacul cu placuta..Evident daca esti studenta bine mobilata si fara prejudecati.

Sincer habar nu am ce vrea sa zica si pe cine vrea sa ajute placuta cu pricina, in final nu e altceva decat o alta cheltuiala inutila facuta de vreo institutie publica. Adica inca o prostie pe banii nostri.

,
4 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 10 iunie, 2014

  N-am fost niciodata intr-o situatie de urgenta, dar nici nu vreau sa fiu. Nu stiu cum o sa reactionez, dar cred ca ar merge facute cateva exercitii de genul…

 2. Vlad :

  A zis pe data de 10 iunie, 2014

  S-au mai cheltuit niste bani pe placute, la fel si Politia locala are de lucru, le pazeste. Si tot asa ca avem de unde.

 3. dePop :

  A zis pe data de 10 iunie, 2014

  Yamasha@

  Depinde ce intelegi prin urgenta, uneori poate fi vorba de un pipi happy

 4. Raducu :

  A zis pe data de 10 iunie, 2014

  Cel mai bun sfat pentru situatii de urgenta ar fi recomandarea ” Calmati-va! „.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*