zambesc.com RSS Feed

Timisoara va fi cel mai tare oras din lume in anul 2025

Nu va speriati nu vin rusii si nici nu cumpara vreun seic arab Timisoara. Cu toate acestea dupa palmieri, metrou, tren subteran, Timisoara va avea sosele cauciucate anti-zgomot, pasaje subterane, poduri si multe, multe altele, ce mai, liniste si pace. Pana in prezent nu avem decat niste palmieri ofiliti in niste ghivece, cu toate astea primarul cu jumatate de neuron accelereaza in continuare, sau mai degraba patineaza in propria prostie.

Desi in acest moment avem strazi neasfaltate, visam la sosele cauciucate care sa atenuze zgomotul. Totusi daca stau bine sa ma gandesc primarul Robu poate realiza aceste proiecte, iata care ar fi procedurile :

Cum facem metrou in Timisoara ?

Simplu adunam toti cautatorii de fier vechi si le ,, tragem ” niste povesti nemuritoare, cum ca ar fi mult fier vechi pe unde ar trebui sa treaca metroul. In 2 luni vom avea totul escavat, costuri zero.

Cum facem soselele cauciucate ?

Si mai simplu, lasam toti fraierii sa isi rupa cauciucurile in gropile din sosea, in 6 luni vor fi atatea cauciucuri incat soseaua va fi cauciucata complet.

Cum ii scapam pe timisoreni de zgomot ?

Asta chiar e o problema minora, le taiem urechile.

Si asa primarasul cel viteaz de la Timisoara ar putea sa isi implineasaca visul. Nu are nevoie nimeni de un primar ? Il dam gratis, platim si tratamentul happy.

, , ,
3 Comentarii
 1. Myoo :

  A zis pe data de 11 iunie, 2014

  Multumim de oferta! Noi avem sapte primari si nu cred ca ne mai trebuie……..

 2. dePop :

  A zis pe data de 11 iunie, 2014

  Am incercat si eu happy

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 13 iunie, 2014

  Razi tu razi, dar n-ai vazut cum arata orasul Ploiesti. Nebunie!!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*