zambesc.com RSS Feed

Unii vor sa fie trasi in teapa

De cateva zile a aparut o stire prin presa cum ca Vlad Tepes nu ar fi inmormantat pe teritoriul Romaniei, ci undeva in Italia. Dupa tezaur, mana de lucru ieftina, fabrici si tot ceea ce se putea lua din Romania, unii s-au gandit ca nu ar strica sa ne fie luati si mortii. Si nu orice morti ci aceia care pot produce. In fine, cert e ca acum cateva zile s-au trezit cred din betie niste ,, oameni de stiinta’’ letoni, adica vreo doi cioflengari si o matrahuca care au decis ca Vlad Tepes este inmormantat in Italia.

Povestea ,,oamenilor de stiinta” nu ma intereseaza, dar nu m-ar mira sa ne spuna cum ca Vlad Tepes ar fi mers la o pizza in Italia la fiica lui si ar fi ramas pe acolo, ca in Spania nu mai erau locuri la capsuni. Sau poate dupa datele letonilor Vlad Tepes a fost sofer de tir si intr-o zi ploioasa a ramas impotmolit in Italia. Cum motorina era scumpa a decis sa se inmormanteze la Napoli. Cu alte cuvinte niste idioti vor sa se faca cunoscuti peste noapte. Maine, poimaine auzim ca Eminescu si Mihai Viteazu erau turci, sau ca Iliescu e ingropat la rusi. Pe ultimul pot sa il ingroape unde vor doar sa il ingroape odata, sau macar sa il inchida in vreo boxa daca nu intr-o celula.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*