Teatru jalnic sambata in Piata Victoriei din Timisoara

In aceasta perioada la Timisoara se desfasoara o gramada de evenimente care se vor culturale. Ieri fiind prin centru Timisoarei undeva in jurul orei 19 am asistat pret de cateva minute la ceea ce se voia un specatcol. Problema e ca nu puteai privi mai mult de cateva minute manifestarea, si asta deoarece teatrul chiar era jalnic si nu e vorba de titlul unei piese, prestatia era jalnica.

spectacol Timisoara

Daca ar fi fost pe bani sigur iesea cu scandal. Nu imi dau seama cine de la primarie triaza aceste trupe care vin de peste mari si tari, insa am impresia ca persoana care alege artistii are probleme cu vazul si auzul. Sa nu mai vorbim ca la mijloc sunt si niste cheltuieli deloc mici, trupa vazuta ieri nu merita sa joace sub scena, nu sa mai fie si platita pentru asa ceva.

Sa privesti pe cineva care cu stangacie imita niste tigani beti e greu, si nu vad unde e cultura in asta. Am inteles ca trupa era de prin Spania, probabil ca singura informatie pe care o aveau despre Romania e ca suntem tigani. Dar noi ne-am cam saturat de astfel de spectacole, vedem ,, spectacole ” cu tigani zilnic, gratis la orice colt de strada. Sa nu mai vorbim ca spectacolele tiganilor sunt veritabile si nu imitatii ieftine si prostesti.

In concluzie nu pot decat sa constat ca deviza Primariei Timisoara e una singura: trebuie sa facem, nu conteaza daca e bine, frumos, util, logic..Trebuie sa cheltuim banii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.