zambesc.com RSS Feed

Coca Cola doar cu cartela

Pentru multi cuvantul cartela inseamna sim de telefon, insa in trecut cartela era cu totul altceva. Personal nu prea am prins perioada cand se cumpara paine pe cartela, adica cu portia, ca nu cumva sa te saturi.

timisoara

Insa zilele trecute am simtit si eu oarecum ce inseamna sa incerci sa cumperi ceva iar vanzatoarea sa spuna nu, desi produsul se afla pe raft. Da, pare de domeniul fantasticului ca in aceste vremuri un negustor sa spuna nu unui client si totusi se intampla.

M-am oprit zilele trecute la un chiosc care vinde covrigi in centru Timisoarei, nu voiam covrigi, afara erau peste 30 de grade, astfel incat imi doream neaparat sa topesc o doza rece de Coca Cola. Ii cer vanzatoartei o doza de cola, iar aceasta imi raspunde ca nu se poate, Coca Cola se vinde doar daca cumparati si covrigi. Am ramas masca, pai eu nu voiam covrigi, imi era sete, ce sa fac cu covrigii…..O strategie de marketing extrem de proasta, in fine nu sunt in masura sa comentez. Intamplarea m-a dus cu gandul la cateva povesti auzite despre cum era in trecut.

Cica pe vremuri daca voiai ulei era musai sa cumperi si cateva kilograme de peste, fie ca iti placea , fie ca nu. Sau daca voiai ciolan acesta se vindea la pachet cu marmelada aproape expirata, ambalata intr-o cutie din placaj, Extra marmelada se numea produsul si se taia cu cutitul, nici vorba sa poti sa o intinzi pe paine. Dar asta era in trecut, in zilele noastre pare ceva de neimaginat, sau cine stie poate vom avea Coca Cola la cartela, cu ratia….Pardon Coca Cola doar atasata la covrigi.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*