zambesc.com RSS Feed

Ce înseamnă o noua guvernare

Putem află cu uşurinţă din interviul lui Crin Antonescu: Actuala putere a făcut foarte mult rău românilor, a adoptat măsuri iresponsabile, a distrus tot ce înseamnă sisteme publice de la sănătate la ordine publică. În momentul în care vom ajunge la guvernare, vom începe să reparăm ce a stricat Guvernul Boc.Nu va fi uşor, va presupune suferinţa şi costuri, dar vom remedia aceste aspecte

Adică atunci când vor veni ei la putere vor continua cu măsurile drastice, pentru că asta e realitatea, ele trebuiesc aplicate. Iar dacă oamenii se vor ridica nemulţumiţi vor bagă repede scuza: ăia dinainte au stricat, noi acum reparăm.

Deci ori cu ăştia ori cu ceilalţi tot cam aia e. winking

12 Comentarii
 1. mani :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  rolling on the floor corect. Ce mi-e PDL-u, ce mi-e PSD-u. doua nume diferite al aceluiasi cuvant. hoti.

 2. Dan C :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  Antonescu e atat de aiurit ca nici nu va sti de unde sa se apuce. Asta in caz ca se apropie de scaunul dorit.
  De remarcat ca exact opusul acestei declaratii venind de la Boc.

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  Da asa a fost mereu la noi. Cum au venit altii la guvern prima grija a fost sa declare ca aia dinainte au distrus tot si ca ei nu au nici o vina daca nu sunt in stare sa faca ceva.

  Pai nu stiau asta din campanii, cand declarau peste tot ca urmeaza doar lapte si miere? thinking

 4. Haine :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  Pe bune ca ai drepatte mai…care-i diferenta pana la urma totzi fura de la noi si ne fac pe noi hotii…daka noi suntem fraieri sii ii credem cand ne promit aia si aia…of nush unde o sa ajunga tara noastra ku acesta guvernare

 5. Dany :

  A zis pe data de 18 iunie, 2011

  Aveti perfecta dreptate. Hai sa-i lasam pe astia pe viata la putere, pe Base sa-l facem presedinte pana la moarte si pe urma sa-i dea stafeta lui eba agramata, ca „ori cu ăştia ori cu ceilalţi tot cam aia e”

 6. Kedo :

  A zis pe data de 18 iunie, 2011

  daca imi dati voi un om mai potrivit ca presedinte decat Crin Antonescu eu ma duc si ii pup picioarele!

 7. new guy :

  A zis pe data de 18 iunie, 2011

  Eu as fi de parere ca ar trebui sa li se dea tzeapa la viitoarele alegeri tuturor partilor mari, si sa fie votati candidatii partidelor mai mici.

  Apar insa 2 probleme principale:
  1. romanu de rand nu are cojones sa voteze cu Partidu Verde de exemplu (ma refer la majoritate, ca or sa fie cativa)
  2. Daca totusi ar avea, si un partid mic ar prinde guvernarea, mi-e ca n-as sti ce sa faca cu ea, si ar accepta probabil aliante cu unu sau mai multe partide mari, si din nou, tot acolo suntem.

 8. Betty :

  A zis pe data de 19 iunie, 2011

  Nimic nou, parca au fost facuti toti de aceeasi mama. De fapt, chiar si fratii se mai deosebesc intre ei, dar politicienii nostri sunt mai degraba clonati.

 9. Yamasha :

  A zis pe data de 19 iunie, 2011

  Toate ca toate, dar va fi din ce in ce mai rau. La vechile alegeri am fost la vot doar pentru referendum pentru ca nu aveam pe cine sa votez, acum nu prea mai urmaresc politica, nu mai am ce vedea…

 10. Mama :

  A zis pe data de 21 iunie, 2011

  O sa fie vai si amar de noi cu asa specimene care sunt destul de incapabile sa aiba o strategie, ei sunt doar contra. Nimeni nu se gandeste la oameni si ce le este mai bine, si anume stabilitatea. Au prois ca se vor ocupa in primul rand de procurorii care au avut tupeul sa se ia de ei politicienii

 11. Dany :

  A zis pe data de 22 iunie, 2011

  Pai …… pentru publicul pupi’n basist si pentru base ar fii ideal sa nu existe pareri contra. Sa-l adoram pe prea iubitul conducator. Sa-i aducem osanale ca doar ne-am obisnuit in 45 de ani de comunism, stim cum se face, nu?

 12. Bogdan :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  @Andrei, cred ca blogului tau ii sta mai bine fara implicatii politice.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*