zambesc.com RSS Feed

Unii ii premiaza pe tigani, eu vreau sa premiez politicieni

Probabil ati auzit toti de scandalul plecat din Timisoara ca urmare a premiului oferit tigancilor care se vor steriliza. Toata povestea a culminat cu arestari, perchizitii, etc…., sincer mi se pare prea mare tevatura. Adica s-au intamplat lucruri mai grave, iar justitia, politia nu a miscat niciun deget.

Eu nu ii premiez pe tigani, am decis sa premiez politicieni.

Ofer 300 de lei fiecarui politician care recunoaste in scris sau in fata unei camere de luat vederi ca este o persoana necinstita, un mincinos, hot si un profitor.

De asemenea toti cei care isi dau demisia din politica vor fi premiati, acestia trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu vor mai face niciodata politica. Premiul pentru a doua categorie este o gasca, una vie cu pene cu tot.

Gaste si bani pentru politicienii nostri..

Probabil multi veti spune ca oferta e mica, insa e un inceput, cautam sponsori ca sa crestem suma. Deci toti politicienii care nu si-au respectat angajamentele, promisiunile sunt asteptati cu declaratiile in care recunosc faptul ca sunt mincinosi si profitori, hoti, si toate cele. Sper sa nu fiu acuzat ca fac discriminare, conditiile sunt accesbile fiecarui politician.

, , ,
7 Comentarii
 1. Emil :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  Adaug si eu 100 la fiecare 300 dati de tine.

 2. Ana- :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  tu le dai 300 de lei , dar ei castiga mai mult nerecunoscand, deci asa sigur nu-i faci sa iasa la iveala happy

 3. Peter :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  N-ai sa vezi tu sa recunoasca. daca tac cuminit acolo, castiga mult mai mult. asa ca, de ce sa recunoasca!?

 4. Roxana :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  Inceputul e promitator! happy Sa speram ca vom avea cat mai multi premianti cu coronita din pene de gasca! happy

 5. dePop :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2013

  Emil @

  Te-am notat, deci marim recompensa.

  Ana @

  Incercam, poate o sa ii tenteze gasca.

 6. Thoth :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2013

  Doamne, astia n ar recunoaste asa ceva nici daca le ai taia o mana! mai bine fara o mana decat saraci! Cred ca daca ar da fiecare roman cate 300 lei impartita suma la cati ard gazul pe acolo…nu s ar strange de cate o avere pentru fiecare in parte…o avere din care sa poata sa traiasca si nepotii lor, desigur.

 7. Cosmin :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2013

  Crezi ca isi lasa ei milioanele lor pentru 300 de lei ai nostri…vai de steaua noastra. Bine ca nu traiesc in romania ca as fi murit pana acuma


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*