Unii ii premiaza pe tigani, eu vreau sa premiez politicieni

Probabil ati auzit toti de scandalul plecat din Timisoara ca urmare a premiului oferit tigancilor care se vor steriliza. Toata povestea a culminat cu arestari, perchizitii, etc…., sincer mi se pare prea mare tevatura. Adica s-au intamplat lucruri mai grave, iar justitia, politia nu a miscat niciun deget.

Eu nu ii premiez pe tigani, am decis sa premiez politicieni.

Ofer 300 de lei fiecarui politician care recunoaste in scris sau in fata unei camere de luat vederi ca este o persoana necinstita, un mincinos, hot si un profitor.

De asemenea toti cei care isi dau demisia din politica vor fi premiati, acestia trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu vor mai face niciodata politica. Premiul pentru a doua categorie este o gasca, una vie cu pene cu tot.

Gaste si bani pentru politicienii nostri..

Probabil multi veti spune ca oferta e mica, insa e un inceput, cautam sponsori ca sa crestem suma. Deci toti politicienii care nu si-au respectat angajamentele, promisiunile sunt asteptati cu declaratiile in care recunosc faptul ca sunt mincinosi si profitori, hoti, si toate cele. Sper sa nu fiu acuzat ca fac discriminare, conditiile sunt accesbile fiecarui politician.

7 comments

  1. tu le dai 300 de lei , dar ei castiga mai mult nerecunoscand, deci asa sigur nu-i faci sa iasa la iveala ­čÖé

  2. Inceputul e promitator! ­čÖé Sa speram ca vom avea cat mai multi premianti cu coronita din pene de gasca! ­čÖé

  3. Doamne, astia n ar recunoaste asa ceva nici daca le ai taia o mana! mai bine fara o mana decat saraci! Cred ca daca ar da fiecare roman cate 300 lei impartita suma la cati ard gazul pe acolo…nu s ar strange de cate o avere pentru fiecare in parte…o avere din care sa poata sa traiasca si nepotii lor, desigur.

  4. Crezi ca isi lasa ei milioanele lor pentru 300 de lei ai nostri…vai de steaua noastra. Bine ca nu traiesc in romania ca as fi murit pana acuma

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.