La Timisoara leganatul este interzis prin lege pentru cei care au trecut de 14 ani

Daca esti prin Timisoara si ti se face pofta sa folosesti un leagan de prin parc eu zic sa te abtii. Risti sa fi amendat de catre Politia Locala, amenda e de la 500 la 1000 de lei. Un flec ce mai…A patit-o zilele trecute o cucoana care a vrut sa ii arate fiului ei cum functioneaza un leagan. Oamenii legii vigilenti, hat au prins-o asupra faptului . Si desi…

Gata, de maine Romania va fi curata

Fara hartii pe jos, fara coji de seminte, fara chistoace. Romania va deveni in curand curata ca o farmacie in toata regula. Curatenia va fi ridicata la rang de arta. Nu va urma o evacuare in masa, ci aceasta este concluzia parlamentarilor care au votat o lege care mareste amenda pentru cei care arunca pe jos diverse. Cu alte cuvinte, daca pana acum amenda era de 500 lei, in curand…

Unde platesc amenda de circulatie

Cum spuneam intr-un articol recent, am primit o amenda de circulatie, mai exact pentru viteza, desi circulam in coloana….acum nu mai conteaza. Ieri m-am dus sa o platesc, era ultima zi,

Cine ii amendeaza pe politisti ?

De foarte multe ori imi vine in minte aceasta intrebare: cine ii amendeaza pe politisti ? Ca de gresit gresesc si ei, poate mai mult decat o facem noi. Acum ceva timp am fos oprit de un agent de politie pe motiv ca nu aveam amplasate in locatia corespunazatoare placutele de inmatriculare.

Gata, stop…Roma nu mai vrea sahorma

Primaria orasului italian Roma a adoptat de curand o lege care interzice consumul mancarii in zona istorica. Adica daca tragi de un langos sau o sahorma in zona istorica risti ca bugetul de turist sa ramana istorie.

Ce face Garda de mediu ?

Exista foarte multe institutii de stat despre care avem pareri gresite, nu stim exact ce fac,..asta daca chiar fac ceva. Garda de mediu pentru mine pana nu demult era un superman in protejarea mediului, o institutie care calca totul in picioare pentru a-si atinge telul.

Politistul pescar

Astazi, ca de fapt in fiecare luna mi-a venit din nou randul sa fiu oprit de un echipaj de la politia rutiera. Motivul este unul relativ simplu.

Un preot primeşte amendă

Azi în autobuz un preot se urcă fără bilet/abonament. Îl prinde controlul, amendă. Sare repede o pensionară „lăsaţi-l maica că e amărât”.

Daca aveti abonament RDS RCS

Daca aveti abonament la RDS RCS si platiti o „taxa mentenanta, servicii accesorii si asociate”, puteti apela cu incredere la ANPC.