zambesc.com RSS Feed

Cine ii amendeaza pe politisti ?

De foarte multe ori imi vine in minte aceasta intrebare: cine ii amendeaza pe politisti ? Ca de gresit gresesc si ei, poate mai mult decat o facem noi. Acum ceva timp am fos oprit de un agent de politie pe motiv ca nu aveam amplasate in locatia corespunazatoare placutele de inmatriculare. Am inceput eu sa ii expic ca nu se potrivesc, fiind dreptunghiulare, iar locatia la masina e patrata. Dar degeaba, amenda si gata, ba mai mult politistul a si scos o carticica de unde mi-a citi toata legea cu pricina. Ok, asta e, am gresit, am platit.

Astazi insa am dat peste o masina a politiei cu numere de inmatriculare din carton, si nu orice carton, unul de toata jena unde era scrijelit cu o carioaca numarul MAI nu stiu cat…Putea fi si iunie, august ca nu se vedea nimic, decat daca erai la 1-2 metri distanta. Nu e ceva grav, politistii nostri incalca alte reguli mult mai grave, dar iar revin la intrebarea mea : cine ii amendeaza pe politisti ?

Sau exista o facilitate de care noi nu stim, ceva in genul ,, imunitate pentru angajati”? Ca daca e asa atunci ar trebui sa se aplice la toate joburile. Adica preotii ar trebui sa fie sfinti fara sa se roage, pilotii sa zboare gratis cu orice, incepand de la barza ,la avion, groparii sa nu fie ingropati niciodata, medicii sa nu fie tratati niciodata, etc….. Pana la urma daca un politist face infractiune ar trebui pedepsit, doar ca la ei nu prea functioneaza, au imunitate. Poate mai platesc cate o amenda din cand in cand la fetele de pe centura si aia in compensare…

,
8 Comentarii
 1. onelia :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  Sunt scutiti de amenzi ca si controlorii de R.A.T.B.

 2. Catalin :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  mama lor de gabori

 3. dito :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  presa ii amendeaza, orice nereguli filmate sau pozate trebuie trimise la canalele de stiri pentru a fi date pe post. Pe masura ce vor fi din ce in ce mai dese, lumea se va scandaliza si in cele din urma probabil se va schimba ceva.. sau poate nu, ca doar e Romania

 4. Paunescu Alin :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  Asta asa e, daca le trimiti o stire bomba, prea face mult tam tam happy

 5. Cosmina :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  Asa sunt ei mai ”smecheri”. Tupeu de polist scarbos !

 6. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  e si cu tine acum laughing noi cu privirea laughing

 7. Alina :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  da buna intrebare happy cred ca alti politisti ? nush big grin

 8. Emil :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  de fapt treaba cred ca se cam aplica pentru orice meserie, dar nu asa cum ai pus tu problema…
  Doctori sunt tratati gratis (nici spaga nu isi dau intre ei),
  groparii banuiesc ca sunt ingropati si ei gratis,
  pilotii zboara gratis … nu cu orice asta e adevarat (dar nici politistii nu sunt scutiti de amenzi peste tot)
  preotii nu dau bani la biserica (din contra, primesc)
  samd … laughing
  deci se aplica si la politisti, oricum prefer sa nu fiu politist si sa imi platesc eu amenzile …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*