Gata, de maine Romania va fi curata

Fara hartii pe jos, fara coji de seminte, fara chistoace. Romania va deveni in curand curata ca o farmacie in toata regula. Curatenia va fi ridicata la rang de arta.

Nu va urma o evacuare in masa, ci aceasta este concluzia parlamentarilor care au votat o lege care mareste amenda pentru cei care arunca pe jos diverse. Cu alte cuvinte, daca pana acum amenda era de 500 lei, in curand amenda va fi de 2500 lei. Personal mi-as dori sa se rezolve problema, doar cred ca nici daca se marea la 1 milion de lei amenda in situatia actuala tot nu s-ar schimba nimic. In Romania sa arunci pe jos demonstreaza ca ai tupeu, esti tare, esti seful..Cu alte cuvinte esti in trend, nu iti pasa de nimic, esti un lider. Ca doar ai si un BMW sau alta conserva motorizata si astfel ar fi deplasat, umilitor, sa mergi cu hartia pana la cos.

Pana la urma problema e in alta parte, nu avem cu cine sa ii oprim pe nesimtiti sa faca mizerie. Poate aici ar fi trebuit o lege, aduceam si noi din import niste luptatori de gherila cu experienta sa rezolve problema. Avem si noi specialistii nostri, insa sunt pe alta nisa. Politia Locala este specializata sa combata exclusiv infractorii care au trecut de 70 de ani si au neaparat probleme de locomotie. Orice individ capabil sa faca trei pasi fara pauza nu poate fi ajuns de brigada de soc a Politiei Locale.

In concluzie ar trebui sa cerem sprijin de la Coreea de Nord, niste patrule sub directa indrumare a lui Kim Jong-un sigur ar face ordine si disciplina. Poate asa ar ajunge la tomberon si alte gunoaie din parlament, primarii, etc.

2 comments

  1. Da, de unde?!

    Nu e bine nici ca la noi, dar nici chiar ca la ei. Nu ai vazut ca au executat pe unul doar pentru ca i-ar fi raspuns urat?! ­čÖé
    Sigur, poate fi si propaganda, dar, oricum…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.