zambesc.com RSS Feed

Mercedes Romania are angajati idioti ?

Zilele trecute am dat nas in nas pe centura Timisoarei cu haita Mercedes, pardon Caravana Mercedes. O actiune care a ajuns la Timisoara, iar din ce am inteles eu, menirea acestui eveniment era prezentarea unor modele noi de masini. Doar ca pentru mine Caravana Mercedes a insemnat altceva.

sigla mercedes

Pilotii automati care conduceau masinile, mai exact doi dintre ei m-au fortat sa trag masina pe dreapta. Desi ei veneau din sens opus, au patruns pe contra sens in curba din dreptul Aeroportului Timisoara, iar eu a trebuit sa trag pe dreapta. Ca doar Mercedes detine ambele sensuri de mers. Pana aici nimic iesit din comun, bizoni in trafic exista mai peste tot, chiar si atunci cand se fac astfel de actiuni.

Intamplarea insa mi-a adus aminte de un alt ,, eveniment” marca Mercedes Timisoara. In cursul anului trecut un directoras mai agabaritic de la Mercedes Timisoara s-a prezentat la firma unde lucrez, cu intentia de-a cumpara un produs. Dupa cateva frane vocale scoase din gat si o prezentare plina de aroganta si ifose, mai lipseau doar trambitele. Individul nici una nici doua voia o reducere imposibila, nu mai stiu exact vreo 30% sau ceva de genul. Ca doar el este de la Mercedes, iar noi suntem mici, el este destept si tare, etc.

Evident nu a primit reducerea, in zilele urmatoare a incercat acelasi lucru pe diverse cai, presiune , etc. Ca dupa cateva luni sa se prezinte din nou la magazinul de prezentare, sa intrebe daca eu mai lucrez in firma. Intrebarea era una precedata respectiv urmata de o ploaie de injuraturi la adresa mea. Ce mai ca la usa cortului, mai ramanea sa isi dea jos pantalonii.

Am ramas socat, nu am pretentii ca Mercedes Romania sa aibe angajati de nivelul celor din Germania, dar nici in halul asta.

, , , , , ,
Un Comentariu
  1. Tim :

    A zis pe data de 9 iunie, 2015

    A fost un eveniment marca Mercedes-Benz desfasurat de Autoklass Timisoara, se putea testa bolizi de zeci de mii de euro.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*