Cele mai interesante ocupatii ale pensionarilor

Cu alte cuvinte ce le place pensionarilor ?..Probabil multi veti spune ca shaorma, insa nu acesta e raspunsul corect. Unii pensionari au alte preocupari, nu toti dar exista unii carora le lipseste o doaga, iar pentru acestia am facut un mic top al placerilor nevinovate.

Iata primele 5 locuri :

Pe locul 5 la capitolul placeri, pensionarii il iubesc, adora, pe babalacul Ion Iliescu.

Locul 4: pensionarii adora sa urmareasca vecinii.

Locul 3: le place barfa, nu se mai satura de barfit.

Locul 2: primirea pensiei

Locul 1 : placerea suprema a celor cu mansarda defecta e sa faca reclamatii, nu conteaza unde, politia locala, primarie, jandarmerie, oriunde, doar sa parasca pe cineva.

Acum cateva zile va povesteam de o intamplare cu o pensionara, ieri am avut parte de o alta intamplare. M-a sunat aseara un prieten daca pot sa il ajut sa impinga masina. Am plecat inspre el fara sa pun intrebari, cum am ajuns in parcarea din curtea comuna unde locuieste, imi explica ca doreste sa facem niste manevre cu masina care nu are baterie si care in general sta parcata in sezonul rece, el avand doua masini.

Am zis hai sa o pornim. Nu,nu imi raspunse, trebuie doar sa ii schimbam pozitia, deoarece m-au reclamat vecinii ( niste pensionari ) ca am abandonat masina. Desi curtea e spatioasa, locuri de parcare exista, vecinii stiu clar ca masina iarna stationeaza, iar primavara porneste din nou, cu toate acestea pe cativa babalaci ii strang chilotii sau poate sunt constipati, de prezenta permanenta in aceeasi pozitie a unei Dacii.

Evident Politia Locala, alti inteligenti, au si trimis o somatie in care anunta ca abandonarea autoturismului este interzisa. Ok, asta stiam, dar nu stiam ca poate sa imi interzica cineva sa detin o masina de genul pe un spatiu privat. Cel putin din somatia aceasta asta rezulta, sa inteleg ca intr-o curte comuna unde eu am cota parte, tot comunitarii dispun ce trebuie sa am si ce nu ?

Prietenul meu a ales sa impinga masina prin curte, asa ca sa vada lumea ca masina nu e abandonata. Eu cred ca as fi facut altceva.

In primul rand as fi blocat accesul in cladire cu masina de cateva ori ca sa se prinda si babalacii ca masina nu e abandonata, sau un raliu prin curte cand babalacii dorm. Iar cat priveste Politia Locala cred ca le faceam plangere la politia adevarata, astia habar nu au pe ce lume traiesc, nu fac diferenta intre domeniu public si cel privat.

3 comments

  1. Daniel@

    Din ce imi dau seama disperat esti tu, cum spuneam si mai sus nu toti sunt asa, insa in disperarea ta nu vezi toate cuvintele, sau probabil faci doua lucruri deodata, adica numeri fasurile dupa fasole in timp ce navighezi pe net.

  2. Doamne fereste de asa vecini :))
    Eu unul le donam lor Dacia, poate le va fi de folos pentru „ultimul drum” :)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.