Cei care nu au vecini batrani sunt mai fericiti

Nu e o regula generala ca vecinii mai in varsta sa nu ii inteleaga pe cei tineri, insa exista unii batranei care chiar au o problema la mansarda. Nu am vecini de genul acesta insa aseara am ,,vizionat” un mic episod live. Am iesit in oras cu prietena, iar in drumul nostru am oprit sa mai luam un cuplu de prieteni.

Acestia nefiind gata am urcat pana in apartamentul lor situat la etajul 1 al unui bloc din acela vechi. Fiind pe fuga ii asteptam in holul din apartamentul lor, ei avand un catel acesta a venit imediat sa ne miroasa, evident ne-am jucat un pic cu el.

Dupa circa 5 minute, bate cineva la usa, prietenul meu deschide si o vede pe vecina cu care imparte peretele. O babuta cu un zambet tamp, nu stiai daca rade de ceva ce s-a intamplat deja sau de ceea ce iti va face.

Doamna in cauza a venit sa intrebe daca e cineva incaltat in tocuri si se plimba prin casa…..Prietena mea avea pantofi cu toc, iar de cand am intrat in casa nu stiu daca a facut 7-8 pasi….Am crezut ca e o gluma, insa prietenul meu a asigurat-o pe tanti vecina ca plecam si va fi liniste.

Nu am nimic cu batraneii, toti probabil vom ajunge la batranete, insa mi se pare deplasat sa bati la vecini pentru fiecare stranut, sau miscare. Vecina in cauza nici macar nu era sub apartamentul in care ne aflam, ci alaturi.

Pe drum am aflat ca de fapt babuta are mai multe ,,probleme”…fara dus dupa anumita ora, fara tras apa la toaleta, etc….trebuie sa vorbesti in soapta in casa, altfel ai probleme, prietenii mei fiind in chirie au ajuns sa accepte situatia. Nici blocul nu e unul bine izolat, ba dimpotriva, dar totusi…

11 comments

  1. De acord cu tine ! O debara sparta + putina galagie + cativa batrani din bloc = politia sectorista + disciplina in constructii = amenda + spagi + taxe autorizatie … etc.

  2. Nu mi se pare normal sa ai o viata de calugar dupa anumite ore, ca asa vrea baba X, ce te faci cu activitatile nocturne? 🙂

  3. Asta e culmea! Sa te descalti la usa ca sa nu tropai in apartament? dar pe cei care urca la etajele superioare nu ii aude? 🙂

  4. hehe am stat si eu un an cu chirie undeva unde sub mine statea o babuta care chema politia si cand nu eram acasa, intr-un final am cedat cand m-a trezit politia din somn….au zis ca am reclamatie ca fac galagie, poate vorbeam in somn dupa o noapte de munca cine stie…:). cea mai tare faza a fost cand eu eram plecat de 2 zile la munte si m-a sunat proprietarul sa ma intrebe daca am dat ceva gauri cu bormasina prin casa, ca iar a chemat vecina politia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.