Cai de vanzare, cai de mancare

Nu vand cai, insa calul pentru mine e unul dintre animale preferate, asa ca daca as avea posibilitatea sa il cresc cu siguranta as avea unul sau poate doi. Probabil toti ati auzit de scandalul carnii de cal vanduta ca fiind carne de vaca, evident noi am fost implicati aiurea in poveste. Pana la urma orice rau facut undeva prin Europa este imediat aruncat in carca noastra, fie ca suntem vinovati, fie ca nu avem nicio treaba.

Dar totusi printre noi sunt o gramada de idioti, tampiti, inculti, persoane care dupa mine nu mai au niciun remediu pentru prostia detinuta sub calota craniana. Rasfoind un site de anunturi, e vorba de Publi24.ro. mi-a sarit imediat in ochi un anunt in care cineva vinde un cal la pret de vaca, bun de sacrificat pentru Anglia. Poate anuntul cu pricina e pus la misto, dar asta nu scuza pe nimeni, cu asa ceva nu e de glumit.

Iata si un print screen :

Suntem departe, foarte departe, nu de Occident ci de civilizatie…..Pe unii dintre noi nu ii intereseaza nimic, ci doar portofelul propriu sau o gluma pe care nu stiu cine o intelege, daca e gluma…

8 comments

  1. La pretul asta nu cred ca se merita sa-l faci salam. Si eu as creste aceste animale frumoase daca as avea timp si bani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.