zambesc.com RSS Feed

La Timisoara leganatul este interzis prin lege pentru cei care au trecut de 14 ani

Daca esti prin Timisoara si ti se face pofta sa folosesti un leagan de prin parc eu zic sa te abtii. Risti sa fi amendat de catre Politia Locala, amenda e de la 500 la 1000 de lei. Un flec ce mai…A patit-o zilele trecute o cucoana care a vrut sa ii arate fiului ei cum functioneaza un leagan. Oamenii legii vigilenti, hat au prins-o asupra faptului . Si desi cucoana corespundea din punct de vedere al kilogramelor, adica avea sub cei 65 de kilograme, cat suporta un leagan, oamenii legii nu s-au lasat si au taxat-o pentru ca nu avea pana in 14 ani… Si aceasta dupa o urmarire ca in filme, au retinut ,, infractoarea periculoasa ” si au amendat-o cu maximul cat permite legea, adica 1000 de lei.

In concluzie.. adio intalniri romantice la vreun leagan prin parc, fara intalniri ca in filme unde ea si el se dau pe leagan. Daca ai mai mult de 14 ani, agentii de la Politia Locala Timisoara te scutura la portofel. Macar asa stim unde ii gasim pe politisti atunci cand avem nevoie de ei..prin tufele din parcurile in care se afla leagane. Mai urmeaza sa fie dotati cei din Politia Locala cu cate un cantar si sa ii cantareasca pe copii, fani McDonalds care se dau in leagane. Ca doar legea e lege.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*