@ sau coada de maimuta in pericol

Exista multe tari care revedica drepturile asupra semnului @ sau coada de maimuta cum mai este numit. De curand inclusiv vecinii nostri bulgari au inceput sa emita pretentii. Ei sustin ca @ ,, coada de maimuta ” este un semn inventat de catre stramosii lor fiind folosit intr-o scriere din anul 1345. Ca o fi asa sau nu greu de spus. Insa nu inteleg ce vor face cu ,, coada de maimuta”. Ca de cultivat castraveti pe ea nu se poate, nici dupa palarie nu pot sa o puna. Beneficiile de pe urma unei cozi de maimuta, nu pot fi altele decat ceea ce se gaseste sub o coada de maimuta reala. Maine, poimaine schimbam ,, coada de maimuta” cu ,, coada de purcel”…sa vedem cine mai are pretentii si pentru aceasta…

13 comments

  1. roata ca roata … dar poate se trezeste Graham Bell si ne revendinca telefonia :))

  2. ba ia-noastra.Ia uitati-va atent nu seamana cu tunelul lui Ciorbea?Ca nici aici nu vedem luminita din capat.Sa ne-o dea ‘napoi ca poate o folosim ca pe-o gaura neagra.Ca tare as baga niste minoritati în ea sa se duca,duca dracului de tot.Cum pe care?Pe aia de ne fac de ras in Europa cu hotiile si cersatoria si pe ceilalti care ne impun steagul si limba lor ca parca ne-am nascut noi în tara lor nu invers.Iar guvernantii în mare parte niste viermi,în lacomia,nesatul si nesimtirea lor accepta tot din frica de a pierde scaunul caldut pe care îl ocupa numai în ziua in care sunt investiti.Amaratul care are 600 lei îl plateste pe leprosul pardon alesul,sa poata fi furat timp de 4 ani.RUSINE HOTILOR.

  3. Si gasira de unde…daca scormonim prin istorie si ne apucam fiecare sa revendicam ce ne apartine ( ca natie) ce va iesi !?
    Tot ce e sub coada de maimuta, probabil…..

  4. Unde e o paine de mancat, e normal sa se ingramadeasca toti parvenitii sa-si revendice drepturile, drepturi pe care nici macar nu sunt siguri ca le au.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.