zambesc.com RSS Feed

@ sau coada de maimuta in pericol

Exista multe tari care revedica drepturile asupra semnului @ sau coada de maimuta cum mai este numit. De curand inclusiv vecinii nostri bulgari au inceput sa emita pretentii. Ei sustin ca @ ,, coada de maimuta ” este un semn inventat de catre stramosii lor fiind folosit intr-o scriere din anul 1345. Ca o fi asa sau nu greu de spus. Insa nu inteleg ce vor face cu ,, coada de maimuta”. Ca de cultivat castraveti pe ea nu se poate, nici dupa palarie nu pot sa o puna. Beneficiile de pe urma unei cozi de maimuta, nu pot fi altele decat ceea ce se gaseste sub o coada de maimuta reala. Maine, poimaine schimbam ,, coada de maimuta” cu ,, coada de purcel”…sa vedem cine mai are pretentii si pentru aceasta…

,
13 Comentarii
 1. Cristi :

  A zis pe data de 11 martie, 2012

  Ce porcarie… Maine poimaine va revendica cineva si roata…

 2. seby :

  A zis pe data de 11 martie, 2012

  roata ca roata … dar poate se trezeste Graham Bell si ne revendinca telefonia laughing

 3. solgers :

  A zis pe data de 11 martie, 2012

  ba ia-noastra.Ia uitati-va atent nu seamana cu tunelul lui Ciorbea?Ca nici aici nu vedem luminita din capat.Sa ne-o dea ‘napoi ca poate o folosim ca pe-o gaura neagra.Ca tare as baga niste minoritati în ea sa se duca,duca dracului de tot.Cum pe care?Pe aia de ne fac de ras in Europa cu hotiile si cersatoria si pe ceilalti care ne impun steagul si limba lor ca parca ne-am nascut noi în tara lor nu invers.Iar guvernantii în mare parte niste viermi,în lacomia,nesatul si nesimtirea lor accepta tot din frica de a pierde scaunul caldut pe care îl ocupa numai în ziua in care sunt investiti.Amaratul care are 600 lei îl plateste pe leprosul pardon alesul,sa poata fi furat timp de 4 ani.RUSINE HOTILOR.

 4. Nell :

  A zis pe data de 12 martie, 2012

  O prostie…

 5. deea :

  A zis pe data de 12 martie, 2012

  naspa

 6. Ana- :

  A zis pe data de 12 martie, 2012

  pai normal, nu mai stiu de unde sa scoata bani

 7. Cal :

  A zis pe data de 13 martie, 2012

  Si gasira de unde…daca scormonim prin istorie si ne apucam fiecare sa revendicam ce ne apartine ( ca natie) ce va iesi !?
  Tot ce e sub coada de maimuta, probabil…..

 8. Alexandra :

  A zis pe data de 14 martie, 2012

  Si eu zic la fel asta este o prostie nu stiu la ce sa se mai gandeasca oameni astia vorba lui Cristi.

 9. dana :

  A zis pe data de 14 martie, 2012

  Sunt la moda revendicarile.

 10. Nell :

  A zis pe data de 14 martie, 2012

  @dana Pe toate planurile.

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Unde e o paine de mancat, e normal sa se ingramadeasca toti parvenitii sa-si revendice drepturile, drepturi pe care nici macar nu sunt siguri ca le au.

 12. Emi :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Da, poate daca se aproba ACTA , o sa fim amendati ca folosim @ laughing

 13. Cosmin :

  A zis pe data de 23 martie, 2012

  Speram ca acta este doar un vis urat happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*