zambesc.com RSS Feed

Plante care topesc grasimea

Tot mai multe reclame care folosesc sloganul ,, plante care topesc grasimea” ne invadeaza spatiul, atat cel de pe on line, cat mai nou si in timpul filmelor transmise la tv. Imi si inchipui nu stiu ce rosii crescute pe nu stiu ce coclauri din China care au puteri miraculoase. Adica ca sa scapi de grasimea de pe burta te freci cu rosia pe burta, ca deh…topeste grasimea. O fi ceva asemanator cu saliva creaturii din Aliens, topeste tot, burta celulita, tabla, fier beton, sine de tren, etc. Probabil comerciantii acestor produse ma vor contrazice si imi vor spune ca e vorba de pastile care topesc grasimea.

Problema mea, nedumerirea mea e aceasi. Cum poate topi o pastila grasimea de pe burta ?…Pur si simplu ma frec cu pastila pe burta si grasimea dispare ?…Ca ma gandesc daca iau pastila pe cale orala nu mai prea are legatura cu burta, ci cu intreg organismul. Probabil ajuta la detoxifiere si implicit pierderea in greutate in timp, dar de unde pana unde topeste grasimea in 7 zile……Ca doar asa suna marea majoritate a reclamelor.

Mai vezi pe cate un forum cate o consumatoare de shaorma, care vrea sa slabeasca in trei zile pentru nu stiu ce eveniment in familie. Mesajul suna ceva in genul : ,, am nunta la sfarsit de saptamana cine ma poate sfatui cum sa slabesc 10 -12 kg „…….Evident as avea eu un sfat, dar mi-e frica ca ar putea fi ascultat si pus in aplicare. Slabire in 4-5 zile e posibila insa doar daca apelezi la o drujba.

Ce m-a intrigat in ultimul timp este faptul ca a inceput promovarea pe posturi de tv serioase, a unui produs de slabit care promite pirderea a 15 – 20 kg pe luna. Lucru evident imposibil, iar daca s-ar intampla asa ceva persoana respectiva ar avea nevoie de ingrijiri medicale urgente. Pana la urma e sanatos sa urmam o cura, dieta de detoxifiere………dar nici nu trebuie prostita lumea cu injumatatirea greutatii in 7 zile……….mai sunt unii care poate cred.

, , ,
11 Comentarii
 1. seby :

  A zis pe data de 11 martie, 2012

  si eu ma chinui de ceva timp sa dau burta jos si tin sa recunosc ca nu imi este deloc usor, dar urmez o cura simpla cu multe legume, fara carne.

 2. Cal :

  A zis pe data de 12 martie, 2012

  Cea mai mare prostie e sa crezi in aceste cure de slabire „miraculoase”! Nici daca nu mananci nimic, nu poti sa slabesti atat de mult intr-o saptamana. Iar de sanatos nici nu mai vb….
  Mare tb sa fie disperarea sa crezi in asa ceva!

 3. solgers :

  A zis pe data de 12 martie, 2012

  pentru cei care-si fac probleme din cauza greutatii si a suncilor de pe burta lacoma:numai asteptati frate sa se scoata pe piata toate prostiile ïn timp ce bagati în voi c-antr-un spital.Lasati fast-foodurile,gusa de porc si oalele cu sarmale în speranta ca vin astia cu pastila miraculoasa sau savanta si autotstiutitoarea Tatoiu cu ceaiurile ei miraculoase(alt sarlatan)

 4. dana :

  A zis pe data de 14 martie, 2012

  Toata lumea vorbeste de astfel de retete miraculoase de slabit cateva zeci de kg intr-un timp foarte scurt dar nimeni nu vorbeste de urmarile care pot sa le aiba aceste cure.

 5. Laurentiu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Nu am incredere in astfel de lucruri…cred ca o alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ este cheia succesului pentru o greutate normala!

 6. Marian :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Din experienta va spun… cel mai bun mijloc de slabit este moderatia.

 7. Marian :

  A zis pe data de 22 martie, 2012

  oo chiar tare oare chair functioneaza ??

 8. Cosmin :

  A zis pe data de 23 martie, 2012

  Bine spus marian moderatia si putin sport happy

 9. seby :

  A zis pe data de 26 martie, 2012

  Si poate sa nu mai mananci cu pofta.

 10. Marian :

  A zis pe data de 31 martie, 2012

  hmm interesant poate sunt bune si pentru mine big grin ca ar trebui sa dau jos din burta ca vine vara tongue

 11. eli :

  A zis pe data de 14 iunie, 2012

  eu m-am orientat dupa dieta de 90 de zile , nu am tinut-o cum scrie am mai deviat cate putin , in 3 luni am dat jos 10kg (85->75) si sunt foarte multumita,consider ca in aceste 3 luni mi-am facut obiceiuri sanatoase de a manca acum fac aerobic de 2 ori oe saptamana si ma simt excelent anul viitor vreau sa reiau dieta , daca ajung la 65kg sunt cea mai fericita happy este nevoie de ambitie si organizare si cum se spunea mai sus MODERATIE


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*