zambesc.com RSS Feed

Ce fac unii de pe la sat cand ajung prima data la oras ?

Nu vreau sa fiu ,, rau ” , dar in ultimul timp chiar nu se mai poate. Oriunde intorci capul prin Timisoara vezi cate un ghiolban caruia I se pare ca e pe taramul lu’ masa. Si toti pana la unul au numere la masini care confirma zone gen: MH, CS, DJ, GJ si altele. Nu am nimic cu nimeni, dar unii dintre acestia chiar is fugiti de acasa inainte sa faca 6, 7 ani. Nema bun simt, nema nimic.

Nu o sa intru in amanunte, doar ma intreb, sau intreb pe cuconul care detine masina din imagine. De ce naiba sa parchezi pe doua locuri, cand nu ai loc unde sa arunci un ac in parcare ? Ce dracu vrei sa arati, cui naiba vrei sa faci impresie ? Ai venit si tu la oras cu coaja ta si vrei sa o cinstesti cu doua locuri de parcare ? Sau explicatia e una simpla, esti idiot si atat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*