Fara zahar

Nu e vorba de formatia muzicala, ci de o norma adoptata in cursul zilei de ieri, de catre mai marii Uniunii Europene. Mai exact norma interzice adosul de zahar in toate sucurile de fructe, deci fara zahar si indulcitori in sucurile de fructe. Greu de crezut ca vom gasi astfel de produse pe piata romaneasca, dar cine stie poate vom imbutelia zeama de varza cu siguranta e mai sanatoasa decat ceea ce gasim acum pe rafturile magazinelor. Ar fi super interesant ca de maine sa avem Fanta a la zeama de varza, in loc de Fanta de lamaie, sau fresh de varza. Probabil ar fi mai putini amatori pentru acest gen de produse decat pentru sucurile naturale saturate cu zahar. Sa nu mai vorbim de ,, parfumul ” caracteristic pentru varza murata care ar epila multe nasuri, pe interior bineinteles.

8 comments

  1. Ar fi foarte frumos sa se renunte la zahar in sucurile naturale. Eu prefer sa beau un fresh facut in casa de mine decat sa cumpar suc natural din comert. Si in cazul in care nu am timp sa-mi prepar apelez la sfanta apa plata.

  2. Si eu beau o gramada de porcarii pe care scrie No sugar dar sincer nu cred ca sunt foarte sinceri producatorii,. Asa ca indiferent de deciziile luate din fotolii scumpe nu cred ca vor avea un efect rasunator pe piata din Romania.

  3. O idee absolut fantastica, sunt cu totul deacord in a consuma cat mai multa fresh-uri, desi este un lux pentru ati permite acest lucru, merita pe deplin, nu exista nimic mai important decat sanatatea!

  4. Ar fi un lucru foarte bun, dar numai daca se si pune in practica. Comerciantii numai ce spun normele europene nu fac! Cand vorbim de sucuri naturale de fructe din comert, vorbim de un procent infim de fruct, deci numai naturale nu sunt! Daca ar fi naturale si ar contine mult fruct nici nu ar avea nevoie de adaos de zahar, fructele in sine contin fructoza iar sucul iasa deja dulce!

  5. Din punctul meu de vedere, n-as avea nimic de obiectat…Am 3 luni de cand nu mai consum niciun fel de sucuri si nu pot spune decat ca este totul mai mult decat bine! Apa e cea mai buna (excluzand berea)

  6. De al bere faci burta :))) daca am manca fara zahar am manca doar legume … din cand in cand este necesar sa simti gustu si al ceva dulce dar nu in exces .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.