zambesc.com RSS Feed

Costel de la RDS

In cursul zilei de ieri am fost anuntat telefonic de catre cei de la RDS cum ca vor veni sa faca ceva modificari, adica imbuntatiri etc. Astazi s-au prezentat doi domni, ceva mai devreme decat am stabilit, acesta putand fi un semn bun, dar nu si in cazul meu. A trebuit sa grabesc alte activitati, deoarece mesterii de la RDS erau la usa, care la ora aceea era inchisa. In fine ajung, baietii se apuca de lucru, trabaluiesc circa doua ore…in tot acest rastimp locatia a fost ,, parfumata” cu mirosuri din ce in ce mai ciudate, de la benzina, la transpiratie si toate cele. Dar asta e, cand muncesti transpiri.

In final primesc un proces verbal, care pe langa scrisul mai putin descifrabil este plin de amprente, de parca a trecut prin mana unui mecanic. Dar asta e, oamenii sunt muncitori si nu pot fi chiar perfecti, desi cel care mi-a inmanat procesul verbal trecuse inainte pe la baie, si ma asteptam sa se fi spalat pe maini….dar cum spuneam nu e nimeni perfect. Baietii pleaca intr-un final asa ca apuc si eu sa dau drumul la net, cand sa vezi surpriza….au mesterit intr-atat incat m-au lasat fara net si fara telefonul fix.

Am sunat la deranjamente, intr-un final s-a rezolvat internetul, si aceasta dupa 2-3 ore, telefonul nu functioneaza nici acum…dar asta e daca nu ne-am lovi de astfel de probleme nu am simti ca traim in Romania.

, ,
15 Comentarii
 1. dobrin :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  Tot e bine ca ai rezolvat cu net-ul , eu am stat 5 zile fara internet dupa ce s-au apucat de niste sapaturi in fata blocului pt niste modificari …

 2. seby :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  eu am sunat de 2 zile si ii astept sa vina sa-mi rezolve internetul ca imi merge foarte prost.

 3. Cal :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  In asta au constat imbunatirile, ce nu intelegi!? laughing)
  Am patit-o si eu 5-6 zile fara net de am crezut ca turbez! De fiecare data cand sunam auzeam decat ca cerea mea a fost inregistrata si problema va fi remediata in cel mai scurt timp posibil…adica 5-6 zile. Cel mai lung cat o fi?

 4. dana :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  Ai mare dreptate, trebuie sa simtim in orice moment ca traim in Romania. Toate serviciile sunt la fel.

 5. Ana- :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  haha, mester Costel, mester mare happy

 6. Florin :

  A zis pe data de 15 martie, 2012

  Au astia de la RDS niste angajati de iti vine sa le dai foc.5 saptamani le-au luat sa vina sa imi puna netu …

 7. Claudiu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Eu nu le semnez procesul verbal pana nu verific daca totul e OK. Pariu’ ca asa vei face si tu de acum incolo? happy

 8. Nell :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Totul e bine cand se termina cu bine…

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Ai scapat ieftin. La ultima aparitie a domnilor de la RDS la domiciliu, am ramas fara net 3 zile si cu factura de la vodafone umflata de telefoanele pe care le dadeam cu disperare in speranta ca cineva imi va rezolva problema.

 10. seby :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Tu Laurentiu se pare ca esti un caz fericit happy

 11. Cal :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  In ultimul timpt ot aud de patanii cu RDS, nu ca as fi cumva uimita! O prietena a beneficiat si ea de curand de „imbunatiri”. au venit domnii de la RDs si au mesterit pe acolo ceva vreme, dupa care s-a trezit ca nu mai mergea nimic…nici macar cablul… partea nasoala e ca.m-a tinut pe mine juma de zi de vorba pt ca nu avea cum sa se uitela tv sa-si omoare timpul. Si am uitat sa spun ca am eu patit-o si cu sticul pt internet care era „gratuit”, dar plateai lunar 10 lei la abonament pentru o putere mai mare. Am facut contractul aditional pt chestiuta aia de stic, si 4 luni am platit aia 10 lei in plus si am asteptat sa imi dea si mie chestia „gratis”, pe care n-am mai vazut-o in final, pt ca am decis sa renunt la asemenea „beneficii gratuite” dupa ce am dat 40 de lei de pomana si mi-am consumat nervii timp de 4 luni, plus 10-15 drumuri pana la sediul central pentru a semnaliza ca vreau stic.

 12. dePop :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  In cazul de mai sus e vorba de un contract pe firma, serviciile sunt pentru doua locatii, iar platiile lunare catre rds nu sunt deloc mici….probabil din aceasta cauza s-au miscat relativ repede, plus ca au venit si cu vreo doua sacose cu scuze…oricum am demarat discutiile cu cei de la upc..si asta mai mult datorita pretului….ca serviciile nu ma astept sa fie mai profi.

 13. Bogdan :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Pfff..atati nervi mi-am facut si eu cu astia de la RDS, dar din pacate nu avem alternativa mai buna..

 14. radu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Asa se intampla cand ai prea multi clienti ca firma…adevaru ca e ca nici baietii de la suport nu sunt bine pregatiti…

 15. andrei :

  A zis pe data de 18 martie, 2012

  ehe, am patit de multe ori sa nu mearga netu si cand veneau dadeau vina ba te windows ba te placa de retea, chiar daca era de la ei.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*