zambesc.com RSS Feed

Si Andra stie sa injure

Astazi ajungand ceva mai devreme acasa am avut prilejul sa asist oarecum involuntar la celebra emisiune Happy hour. Nu m-as fi uitat insa mi-a sarit in ochi si urechi faptul ca Andra injura de mama focului intr-o masina. Evident se auzeau doar bipuri, dar foarte des, chiar continu. Andra fiind victima unei farse si-a dat drumul la ceea ce este ea zi de zi, adica o persoana normala ar spune unii. Eu insa nu cred ca o persoana obisnuita injura asa de mult, sau poate nu am cunoscut eu persoane suficient de stresate.

Sunt convins ca toti cei pe care ii vedem la tv in realitate au foarte multe defecte, insa totusi o femeie trebuie sa aibe un limbaj decent, nu ca barbatii ar avea vreo scuza. Cu alte cuvinte foarte talentata sotie a lui Mamaruta, oricand ar putea trece de la postura de membru al juriului Romanii au talent la cel de concurent; trebuie doar sa organizeze cineva campionatul de injuraturi.

, , ,
15 Comentarii
 1. Kriss :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  Am vazut si eu, comportament de usa cortului, cei ce spun ca are ceva sange de rroma nu sunt departe. Are voce, e ok, insa in viata de zi cu zi a demonstrat contrariul fata de ce se vede la tv.

 2. Maria :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  Nu cred ca ar trebui sa „aruncam cu pietre in ea”. In conditii de stres si teama nici noi nu stim cum am reactiona

 3. dePop :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  Nu e vorba de ,, pietre”, dar nici scuze nu are, e un exemplu pentru multi copii si nu e cel mai bun .

 4. Mihai Căulea :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  tare. da-ti drumul la gura ca s-a inventat beeep-ul laughing

 5. Yamasha :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  Mi se foarte urat ca o fata sa injure..

 6. seby :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  Eu cred ca toata lumea injura cand se enerveaza, sunt momente in care nu mai rationalizezi ceea ce faci.

 7. dePop :

  A zis pe data de 17 martie, 2012

  seby : @

  Te contrazic, am o gramada de cunostinte care nu injura, sau daca tot o fac folosesc cuvinte care nu necesita bip. Fiecare dupa cum se obisnuieste , cum spunea si Yamasha :..este extrem de urat ca o fata, femeie sa injure…totul tine de educatie, bun simt, cultura..

 8. Appolon :

  A zis pe data de 18 martie, 2012

  Daca injura de mama focului, inseamna ca de obicei injura. Femeile care nu sunt obisnuite sa injure cand sunt foarte stresate injura putin si cu jumate de gura.

 9. seby :

  A zis pe data de 19 martie, 2012

  dePop: nici eu nu injur de fel…poate odata pe an…dar doar cand ma enervez foarte rau.

 10. Cal :

  A zis pe data de 19 martie, 2012

  Ce usor e pt unii sa critice! sunt convinsa ca si ei la un moment dat in viata lor, chiar daca nu recunosc ar putea sa injure si mai rau! sunt momente in care, chiar si cand nu stim sa injuram (eu de exemplu nu stiu sa injur) iti gasesti cuvinte cand esti plin de furie si disperare! Eu am vazut faza cap-coada si m-a impresionat cat de calma a putut sa fie si cat de frumos i-a vb inainte sa injure! Asa ca nu mai fiti atat de critici si mai priviti-va din cand in cand in oglinda….

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  Nu are vreo scuza pentru acest gest. Din punctul meu de vedere, Andra nu prea are ce cauta in televiziune dar poate ca ma insel.

 12. seby :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  @Laurentiu, poate ca nu are ce cauta dar trebuie sa tinem cont ca e una din cele mai bune voci al Romaniei la ora actuala.

 13. Marian :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  am vazut si eu emisiunea si chiar ca injura de rupea cei drept cred ca si-a luat-o maruta acasa laughing)

 14. Mariana :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  Ei… toata lumea injura, doar ca unii o fac si la TV laughing

 15. Cosmin :

  A zis pe data de 23 martie, 2012

  Toti spunem cate o prostie din cand in cand unii mai multe unii mai putine unii pe strada unii la TV laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*