Manolo Gabbiadini este infectat cu COVID – 19

Manolo Gabbiadini este un fotbalist in varsta de 28 de ani care este infectat cu COVID -19 si gandul acesta nu ii da pace. Tanarul fotbalist se gandeste ca ar fi putut transmite virusul unor persoane mai in varsta fara ca el sa fie constient de asta. Ceea ce acesta traieste in prezent este terifiant.

Iata ce a declarat Manolo Gabbiadini

„Pe 10 martie am avut puțină febră, dar nu m-am gândit nicio secundă că aș putea avea virusul. Am dormit foarte prost în noaptea respectivă, mă trezeam destul de des și dimineață am fost amețit.

A doua zi aveam o temperatură normală, 37.5. Febra dispăruse. Am luat legătura cu medicul echipei, dar nu mi-am făcut probleme că aș avea virusul. Chiar și așa, soția mea mi-a sugerat să mă testez pentru COVID-19, pentru că avem doi copii în casă.

Următoarea zi, pe 12 martie, am fost să-mi fac testul. Ulterior, medicul m-a sunat și mi-a spus că sunt pozitiv. L-am întrebat dacă e vreo glumă, dar el era foarte serios. Cu excepția momentelor când am avut puțină febră, chiar m-am simțit foarte bine. Nu am putut să cred că sunt infectat. Cel mai dureros este că poate am răspândit virusul fără să știu că îl am.

Dacă știam că sunt infectat, nu aș fi fost la magazin să-mi cumpăr fructe și să risc să transmit virusul unui om în vârstă. Înțeleg că sunt foarte mulți oameni infectați, care nici nu știu că poartă virusul. Singura modalitate prin care putem învinge boala este să respectăm recomandările autorităților și să stăm în casă”,  a mai transmis Manolo.

Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Seria A care este infectat cu coronavirus. Primul fotbalist care a fost infectat cu acest virus a fost Daniele Rugani, un jucator de la Juventus.  Ultimul pe lista infectarilor cu coronavirus este Daniel Maldini, fiul lui Paolo Maldini. Pentru mai multe stiri sportive acceseaza acest site.

2 comments

  1. Situatia devine dramatica pe zi ce trece. Suceava e compromisa, se pare ca urmeaza Aradul si Deva…Sigur, stam in casa, dar daca nu ai simtome, imbolnavesti si familia, trebuie sa iesi sa cumperi o pane si mai infectezi si pe altcineva, repet, tu fara sa sti ca ai cest virus…ce facem? Nu ar trebui testata populatia, cel care e pozitiv si nu are simptome, sa mearga imediat la spital?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.