zambesc.com RSS Feed

Cumpără rochii de primăvară și de vară

A venit primăvara. Zilele devin din ce în ce mai lungi și nopțile din ce în ce mai scurte. Natura va învia, totul va deveni verde și va înflori. Noi, oamenii vom lăsa hainele groase de iarnă în dulap, la fel și încălțămintea și vom începe să ne îmbrăcăm cu haine din ce în ce mai subțiri. Femeile sunt mai pretențioase ca bărbații, nu prea le vine bine să poartă haine de primăvară vechi din dulap. Ele doresc să se îmbrace cu haine noi, să înflorească așa cum face și natura.

Și eu sunt genul de femeie căreia îi place să se înnoiască primăvară. A apărut și ocazia perfectă pentru a mă înnoi. Colegele mele de serviciu au venit cu ideea să facem o petrecere de 8 Martie, o petrecere care nu s-a mai făcut. O colegă a închiriat un mic local unde vom petrece împreună cu partenerii noştri de viață o zi de neuitat.

Totul a fost aranjat, a rămas doar o problemă de rezolvat, ținutele cu care ne vom îmbrăca. Fiecare colegă și-a rezolvat această problemă așa cum a putut.Eu știam ce să fac. I-am cerut ajutorul unei prietene bune care e avocat și se îmbracă întotdeauna elegant, își cumpără des haine noi.

Amica mi-a sugerat să-mi cumpăr o rochie de primăvară și de vară pentru femei de pe un site. Mi-a dat adresa să văd ce produse sunt la vânzare. Am intrat imediat pe site-ul NEER să văd rochile puse la vânzare. Am fost încântată de cele văzute. Nu am putut să mă decid ce rochie să-mi iau pentru petrecerea de 8 Martie. Până la urmă am hotărât să-mi cumpăr mai multe rochii. Și așa doream să mă înnoiesc pentru primăvara și vara ce urmează.

Am fost foarte fericită când a venit coletul cu rochii, îmi stă bine cu toate. În dulapul meu miroase a primăvară. Am un sentiment plăcut de fiecare dată când se întâmplă acest lucru. De când am proprii mei bani, mă înnoiesc la începutul lunii Martie.

2 Comentarii
  1. Foxi :

    A zis pe data de 25 martie, 2020

    A venit primavara, dar suntem in izolare…ne cumparam rochii pentru la vara, poate le prindem la reducere!

  2. Bogdan :

    A zis pe data de 7 aprilie, 2020

    Ebine totusi sa cumparam lucruri noi chiar daca suntem in izolare… e un lucru pozitiv, avem nevoie de lucruri pozitive!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*