Caracteristici ale gamei de ATV-uri CFMoto CForce

image001

Lineup-ul CForce al producătorului chinez, CFMoto, include modele de ATV-uri de cilindree diferită, astfel încât orice pasionat de off road poate găsi vehiculul potrivit. ATVRom Timișoara pune la dispoziția celor interesați ATV-uri și SxS-uri CFMoto de ultimă generație, alături de accesorii și echipamente ATV la cele mai noi standarde.

Modelele CForce, spre deosebire de gama ZForce și UForce, nu dispun de acoperiș și au o șa pentru riding interactiv, beneficiază de portbagaje spațioase și oferă accelerație și frânare controlate manual. ATV-urile provenind de la constructorul din China sunt gândite să împingă limitele pe terenurile extreme, greu de accesat cu vehicule convenționale. Poziția confortabilă și ergonomică de pilotare, împreună cu dotările moderne și echipamentele standard de ultimă oră contribuie la o experiență excelentă chiar și în cele mai dure condiții, indiferent de vreme.

Pachetul standard care caracterizează gama de ATV-uri CFMoto CForce este unul cuprinzător:

  • faruri cu LED și proiectoare de ceață pentru a garanta o vizibilitate de excepție dacă vă prinde apusul soarelui pe traseu;
  • bare de protecție din oțel inoxidabil – servesc pentru protecție suplimentară la impact, oferind durabilitate și siguranță;
  • troliu de capacitate 1360 kg (3000 lbs) – un accesoriu deosebit de practic și util în situațiile critice pe traseele off road dificile. În cazul în care vehiculul ATV al dumneavoastră sau al unui prieten se împotmolește într-o zonă cu noroi adânc, echiparea cu troliu operabil de la distanță, prin telecomandă, vă permite să vă reluați aventura fără probleme.
  • vopsea stil auto, durabilă. ATV-urile CForce sunt disponibile cu mai multe scheme de culoare atractive (albastru, portocaliu, gri, camuflaj, negru).
  • anvelope off road performante provenind de la brandul renumit în domeniu, CST.
  • suspensii moderne cu brațe în A din aluminiu
  • protecții din aluminiu pentru brațele în A.

image002

Noile ATV-uri din familia CFMoto vin echipate cu un radiator cu 18% mai mare și cu ventilatoare mai puternice decât modelele precedente. Sistemul de frânare cu 4 discuri hidraulice este, de asemenea, nou. Spre deosebire de variantele anterioare, generația actuală de ATV CForce permite viraje cu 15% mai strânse. La nivelul șasiului, suspensiile față și spate independente cu brațe duble în A oferă o lungime a cursei crescută. Modelele din gamă sunt prevăzute cu amortizoare pe gaz reglabile. Cadrul nou, mai puternic și rezistent, asigură capacitate de remorcare mărită. Toate modelele CForce dețin instrumentar de bord multifuncțional digital, pentru o bună comunicare rider – vehicul. Dotarea cu lumini LED, DRL și Ridevision facilitează plimbările pe timp de noapte. Motoarele în 4 timpi, pe răcire cu lichid din componența ATV-urilor CFMoto vin cuplate la o cutie de viteze automată modernă CVT, frână de motor standard. Geometria revizuită și servodirecția EPS (Electronic Power Steering) vin în completarea pachetului. Latura utilitară a vehiculelor CForce este subliniată prin echiparea cu rack-uri și cu cârlig de remorcare 2-inch. Modelele dețin jante 12 inch sau 14 inch, din aluminiu.

image003

Riderii la început de drum pot opta pentru un ATV entry-level, cum ar fi CForce 450 disponibil în variantele cu șasiu lung (două locuri) și scurt (1 loc). Dacă vă doriți un ATV de cilindree medie, CForce 520 și CForce 600 reprezintă alegeri inspirate, cu un excelent raport preț versus calitate. Gama include și modelul CForce 600 Touring, gândit special pentru cei mai mari  aventurieri. Când doriți să faceți trecerea la un ATV de capacitate mai mare, vă puteți baza pe CForce 850 XC EPS, un model manevrabil și versatil. Vârful de lance al seriei este CForce 1000 Overland, cea mai nouă adiție în lineup. Acesta este un partener redutabil inclusiv în întrecerile de profil, reușind să se afirme chiar și în fața unor competitori din categoriile de preț superioare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.