CFMoto Z10 (ZForce 1000 Sport) ’21 – Călătorii de neuitat

image001

Vehiculul potrivit pentru o aventură extraordinară

Dacă te aflii în căutarea unei escapade în afara zonei urbane, de zgomotele deranjante și de agitația continuă, ATV-urile și SXS-urile pot fi soluția ideală pentru rezolvarea problemelor tale. Alături de unul dintre cele două vehicule, poți pleca într-o călătorie prin natură, în pădure sau pe un traseu montan, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo. Chiar dacă terenul nu este foarte ușor accesibil, aceste vehicule vor face cu siguranță față și te vor îndruma în crearea unor amintiri de neuitat, demne de povestit mai departe. Atunci când vine vorba de SXS-uri, CFMoto Z10 (ZForce 1000 Sport) ’21 este un vehicul perfect, ce se conduce cu un permis de conducere de categoria B, are o omologare T1b, ce face posibilă înmatricularea la primărie și poate fi achiziționat direct din magazinele fizice sau din mediul online al dealerilor oficiali ATVRom Sibiu.

Caracteristici tehnice și de design

Acest vehicul Sport, care încearcă să îmbine confortul și distracția, dispune de un motor cu 2 cilindri în V, care poate dezvolta până la 79CP, 4 timpi, 4 valve, cu răcire pe lichid, SOHC, EFI, cu o capacitate de 962.2 cc și o cutie de viteze automată modernă CVTECH, cu treptele P/R/N/H/L. Suspensia din față este una cu braț dublu în A, ndependentă, cu amortizoare pe gaz reglabile și o cursă 11-inch, iar cea din spate, independentă Mulți-Link, cu amortizoare ajustabile pe gaz și o cursă 11.8 inch. Vehiculul vine în 3 scheme de culori, ce vor pune în evidență designul modern: Mercury Silver (gri-albastru), Ghost Grey (gri) și Red (roșu).

Pentru o mai bună vizibilitate a riderului, chiar și pe timp de noapte sau în timpul unor condiții de vreme nefaste, precum ceața, constructorii au adăugat faruri cu LED-uri de înaltă intensitate RIDEVISION.

image002

Avantaje

Atunci când vorbim de ATV-uri sau SXS-uri  ne gândim în primul rând la aventură, adrenalină și recreere, însă acestea îndeplinesc și alte întrebuințări, de tip utilitar. Având o capacitate mare de remorcare, de până la 250 Kg, un cârlig de remorcare și un troliu de 1360 kg, Z10 ZForce 1000 SPORT ’21 te poate ajuta să tractezi greutăți considerabile și se poate face foarte util pentru a te susține să depășești orice obstacol.

Un alt avantaj de luat în seamă al acestui model este siguranța, specifică în cadrul mărcii CFMoto. Vehiculul este configurat în așa fel încât tu să te aflii într-o postură cât mai bună, în cazul unui accident nedorit.

Dacă și tu ești un iubitor al vehiculelor sport și vrei să dobori limitele impuse de traseele greu de parcurs, achiziționează-ți acum propriul tău side-by-side vehicle.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.