Baumax – o firma de idioti

In mod normal sunt o persoana linistita si tolerez multe, insa exista momente cand nu se mai poate. M-am apucat de renovat o incapere, am vrut sa iasa ceva deosibit, o combinatie intre doua modele de tapet, etc. Pentru aceasta am luat la rand magazinele, de doua sau trei ori fiecare. Pana la urma am cumparat de la Baumax Timisoara, alegand un tapet gri cu niste elemente florale si unul rosu cu elemente florale.

Probabil ca stiti, la standul cu tapet exista cate o mostra pe fiecare raft. Am tocmit o echipa sa se ocupe de amenajare, aplicat tapetul, fara sa stau pe langa ei. Cand au terminat, m-au chemat evident sa vad si respectiv sa platesc……….Mare surpriza: tapetul gri, era ca pe acea mostra, pe cand cel rosu este altceva, fara decor, doar un rosu de parca am dat cu o vopsea proasta pe perete…

Mesterii de la Baumax mi-au prezentat ceva si mi-au dat altceva, imi vine sa ii aduc la mine si sa ii dau cu capul de pereti…. niste idioti…Nici nu stiu la ce s-ar incadra problema asta…, un lucru e clar eu nu mai calc pe la Baumax.

9 comments

  1. De ce te mira ca se poate intampla asa ceva, traiesti in Romania si astfel de oameni intalnesti la tot pasul

  2. Hai sa va mai zic si eu una astazi traita pe propria piele la Bricostore. Am sa cumpar un suport de pardoseala pentru calorifer deoarece peretii sunt din rigips si nu tine caloriferul si am cerut un suport pentru un calorifer de 22K si cand ajunga acasa stupoare nu se potriveste e mai mic e pentru 11k si nu a costat decat 70 de RON. Toti sunt o apa si un pamant habar nu au de ceea ce vand.

  3. Marius @

    Cred ca poti sa schimbi, la mine e mai complicat, trebuie dat jos de pe pereti, curatat..si nici nu am ce sa le dau inapoi.

  4. asa se intampla peste tot 🙂 prezinta una (ca sa aduca clienti) si pun alta (tot ce ramane „necumparat”)

  5. Acest gen de magazine sunt DIY (do it yourself=serveste-te) ase ca fiti atenti ce cumparati! Si faptul ca traim in Romania este 100% corect din pacate!!:((

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.