zambesc.com RSS Feed

McDonald’s vegetarian

McDonald’s anunta deschiderea primelor restaurante cu meniu vegetarian. Putini ar fi crezut ca exista aceasta posibilitate mai ales ca gigantul in domeniu are ca ,, piesa de baza” hamburgerul. Insa nu oriunde in lume poti sa ai succes cu carnea de vita, in consecinta McDonald’s va deschide in India primul restaurant vegetarian….ca doar vaca e ,, sfanta”..asa ca indienii vor manca ce mananca vaca.

Sigur va fi mai sanatos decat meniul clasic. Sa vedem ce va face concurenta, probabil in curand vom manca pulpe de salata la KFC..Nu ar fi rau, doar sa nu fie mai toxica salata decat carnea.

,
9 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2012

  Meniu vegetarian de acord laughing dar tot nociv

 2. dePop :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2012

  Foarte sanatos nu o sa fie, probabil soia modificata genetic, salata si rosii crescute intr-o zi, etc.

 3. Lorena :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2012

  Amuzanta povestea, vazusem undeva o faza de genul „Vrei intarnet de 10 ori mai rapid, vrei sa fie la pretul de doar cativa lei, vrei sa fie accesibil oriunde si oricand, pai nu avem” ceva de genu’ o sa fie si cu Mc Donalds, vrei mancare, iti dam dar nu inseamna ca o sa fie sanatoasa chiar daca pare.

 4. Irina :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2012

  Interesanta idee..pacat ca nu va fi nimic organic

 5. Nell :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2012

  Foarte tare, abia astept…

 6. Madalin :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2012

  Nu recomand nimanui sa manance la McDonalds. Mancarea nu este facuta din mancare. Sunt folosite ingrediente toxice si coloranti toxici care induc gustul unui preparat! Ingrasarea nu este singurul efect negativ al mancarii fastfood, veti deveni foarte bolnavi.

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2012

  Mai bine deloc..decat MC, mai bine ma duc la cantina..mancare buna si sanatoasa!

 8. Ome :

  A zis pe data de 11 septembrie, 2012

  Teoretic ar trebui sa fie mult mai sanatos, dar practic, nu prea as vedea. Tot extraprocesate si cu adaosuri de tot felul de prostii o sa fie…asa ca…

 9. George :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2012

  Parca vad castraveti murati cu gust de gogosari happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*