Google a blocat tramvaiele din Timisoara

Nu este o gluma si nu s-a intamplat pe internet. Astazi un autoturism de la Google a blocat accesul tramvaielor in depou. S-a intamplat in Timisoara, undeva in zona pietei Badea Cartan. Nu stiu daca, sau cum a fost afectat traficul, insa atunci cand am trecut eu prin zona, masina Google stationa exact pe linia de tramvai.

Iata cateva imagini :

Sunt curios daca soferul era de pe la noi sau nu, desi dupa locatia parcarii as inclina sa cred ca e vorba de un angajat Google de origine romana. Sper sa nu imi ,, parcheze ‘’ Google site-ul din cauza acestui articol 🙂

9 comments

  1. corect poate o face vreun tram-view sau poate o fi vreun strain si s-a oprit sa intre pe google maps ca se ratacise :)))

  2. :)) eee nu cred ca o sa ti-l parcheze. Dar nu se stie niciodata.

    Acum vad si eu cum arata o astfel de masina care a facut din Google Street View o realitate.

  3. @ Mircea: Prin Bucuresti s-au plimbat acum ceva timp..acum, din cate se pare, vor lua tara la pas ca sa-si imbunatateasca map-ul, lucru bun de altfel.

  4. Profesionalism adevarat. Aplica cu stoicism indemnul istoric „pe aici nu se trece !” pentru tramvaiele care din exces de zel urmeaza o linie „nofollow”.

  5. Daca eram in locul tau il asteptam pe sofer sa vad ce nationalitate este. Masina are numar de Germania ? Ca nu se vede prea bine in poza

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.