Vreau sa dau din nou Bac-ul

Mai peste tot unde intorci capul vezi plangaciosi care nu au luat bacul, nu vreau eu sa ma dau mare, dar as mai vrea sa dau inca o data bacul. Examenul de bacalaureat a devenit o reduta impenetrabila de cativa ani, toti pun pe seama faptului ca s-au cam schimbat regulile. Desi personal nu am copiat la bac, am luat cu nota ok, unii ar spune nota super ok.

Ce e asa de greu la bac ?…

Sa dai de sase ori si sa nu iei, imi pare imposibil. Cred ca dupa sase incercari ar trebui sa ii dam celui care a picat o diploma de dobitoc. Nu vreau sa supar pe nimeni dar situatia e jalnica, sa nu stii nimic, sa pici cu nota de 1 sau 2,…as intra in pamant de rusine, ce mai as pleca in munti. Deci cum spuneam vreau sa dau din nou bacalaureatul, cu riscul sa mi se anuleze diploma daca nu il iau.

Daca mai sunt curiosi facem aici o lista si dam bacul inca o data…..ce spuneti ?

Eu cred ca inca exista oameni pentru care Eminescu nu este doar un bulevard, sau Creanga nu reprezinta doar o bucata de lemn mai rebela.

9 comments

 1. Il iei sau nu, nu iti asigura nimeni nimic sunt studenti cu 2 facultati si un salariu ucigator de 12-15 milioane,sunt persoane care castiga legal bani fara sa ai aibe vro treaba cu vro facultate.

 2. Cum sa ia cineva bac-ul, daca ei cu o seara inainte stau in scara blocului sau cine stie pe unde si ajung rupti acasa?
  Stiu doar sa spuna ca e prea greu, nu ca nu s-au pregatit ei :/

 3. Eu as face in felul urmator :
  – pe profi i-as da cu capul de pereti de cate ori nu si-au tinut ora
  -la elevi le-as da un sut in fund in directia biblioteci

 4. Ana nu am inteleg ce ai vrut sa spui in toata ironia ta, cred ca ar trebui sa pui un plugin sau ceva care sa putem raspunde la un comentariu citandul direct.

 5. Of, da, ce n-aș da să mai dau odată bac-ul, oare cei care au l-au luat in anii ’90 l-ar mai lua acum? Frumoase amintiri! Articolul ăsta chiar mi-a adus aminte de toți foștii mei colegi de liceu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.